PSA CUP 2022 | HAVEN- EN BEDRIJVENTORNOOI

 

Nog op zoek naar een fijne teambuilding met je collega’s? Aarzel niet en schrijf je in voor de PSA CUP 2022!

Op donderdag 5 mei 2022 organiseert Waasland-Beveren in samenwerking met PSA Belgium een haven- en bedrijventornooi op het A-terrein van de Freethiel.

De avond start met een voetbaltornooi waarin je het met je collega’s opneemt tegen teams van andere bedrijven uit de regio.(Raadpleeg HIER alvast het reglement.) Na je sportieve prestaties geniet je van een heerlijk diner en tot slot voorzien we een Afterwork Party als afsluiter.

We starten om 18.00 uur met het tornooi, eindigen doen we omstreeks 20.30 uur. Vanaf 20.00 uur kan je aanschuiven aan het buffet. Tot slot is het om 21.30 uur de beurt aan stadion-DJ Cloudgrinder. Hij zal zoals steeds het beste van zichzelf geven om de avond met een knallend dansfeest af te sluiten.

Per inschrijving mag je als bedrijf twintig personeelsleden afvaardigen: tien spelers om deel te nemen aan het voetbaltornooi en tien collega’s om te supporteren. Deze twintig personeelsleden genieten na het tornooi samen van het buffet. We voorzien friet met stoofvlees, friet met vol-au-vent én een vegetarisch alternatief. Een inschrijving per team van twintig personen kost €500.

Wil je met meer dan 20 collega’s genieten van het buffet? Ook dat is geen probleem. Voor €20 pp schuiven deze collega’s mee aan tafel.

Deelnemen én tegelijkertijd uw bedrijf in de kijker plaatsen?

Graag je bedrijf tijdens dit tornooi extra in de kijker plaatsen? Dat kan! Een sponsorpakket kost slechts €350. Tijdens het tornooi verschijnt uw logo en/of uw gewenste reclame op de ledboarding in het stadion en op het intern TV-circuit. Op die manier staat uw bedrijf de hele avond in de kijker! Tot slot voorzien we tevens een logovermelding in het W-B magazine. Klik hier voor meer info.

Het programma in een notendop:

17.00 uur Doors open
18.00 uur Start PSA Cup in het Freethielstadion
20.00 uur Opening buffet (voor niet-deelnemers tornooi)
20.00 uur Einde poulefase
20.15 uur Halve finales
20.30 uur Finale PSA Cup
22.00 uur Einde buffet
22.00 uur Start Afterwork Party met DJ Cloudgrinder
02.00 uur Voorziene einde