Go back

RAAL LA LOUVIÈRE – SK BEVEREN (18/10): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Geoffrey Auret

Op de achtste speeldag trekt SKB naar het Stade du Tivoli om het om 20.00 uur op te nemen tegen RAAL La Louvière. Scheidsrechter Ruben Calluy zal de partij in goede banen leiden. Hij zal daarbij worden bijgestaan door de heren Dieter Van Den Hoeck en Julien Biron. Jasper Vitse is de vierde official van dienst. Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombiregeling.

VOORBESCHOUWING

Toegegeven, de nederlaag in de derby zorgde bij iedereen met een geel-blauw hart voor een bijzonder bittere nasmaak. Hoewel onze Leeuwen bijna 75% balbezit claimden, geraakte de Lokerse muur niet gesloopt. Door dit onverwachte verlies is SKB met negen punten uit zeven wedstrijden terug te vinden op een elfde stek in de stand.

Na de interlandbreak wacht morgen in het Stade du Tivoli een confrontatie met RAAL La Louvière. De promovendus startte bijzonder goed aan het seizoen. De wolven sprokkelden al vijf punten meer dan geel-blauw en staan hierdoor op plek vier in de stand.

Vier keer trok La Louvière aan het langste eind, twee keer speelden ze gelijk en slechts één keer werd er verloren. Onze Leeuwen mogen zich morgen dus aan een stugge tegenstander verwachten.

SELECTIE

Voor de wedstrijd van de achtste speeldag selecteerde T1 Marink Reedijk onderstaande 21 spelers.

Liam Kerrigan is er na zijn spierblessure opnieuw bij, belofte Ouedraogo zit voor het eerst bij de selectie.