Go back

CLUB NXT – SK BEVEREN (28/09): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Gilles Van der Coelden

Op de zesde speeldag trekken onze Leeuwen naar Roeselare om het in THE NEST op te nemen tegen Club NXT. Om 16.00 uur fluit scheidsrechter Hannes De Couvreur de partij op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Brecht Devriese en Dieter Van Den Hoeck. Niels Bossuyt is de vierde official van dienst.

VOORBESCHOUWING

Vorig weekend pakte geel-blauw een punt tegen RFC Seraing. Onze Leeuwen voetbalden behoorlijk wat kansen bij elkaar, maar de weg naar doel werd jammer genoeg niet gevonden. Toegegeven, ook de bezoekers waren er een aantal keer dicht bij. Ook het doelhout speelde zijn rol.

Na dit gelijkspel is SKB met 9 punten momenteel terug te vinden in de buik van het peloton. Tegenstander Club NXT telt er zes. Afgelopen weekend moesten de Bruggelingen voor het eerst dit seizoen het hoofd buigen. Deinze bleek een maat te sterk. De weken voordien werd tegen Seraing, Patro Eisden en La Louvière telkens gelijkgespeeld. Op de openingsspeeldag won NXT in eigen huis overtuigend van Lokeren-Temse met 4-0.

Onze Leeuwen zullen vooral Kaye Furo goed in de gaten moeten houden. De Belgische aanvaller vond in vijf matchen al vier keer de weg naar doel.

PRAKTISCHE INFO

Voor deze wedstrijd geldt geen verplichte buscombiregeling, tickets kunnen wel enkel in voorverkoop aangekocht worden. De overige info kan je HIER terugvinden.

SELECTIE

Voor de wedstrijd van de zesde speeldag selecteerde T1 Marink Reedijk onderstaande 20 spelers.

Jay-Dee Geusens werd op eigen verzoek niet opgenomen in de kern. Maxim Deman (ziek) en Liam Kerrigan (spierblessure) zijn er morgen eveneens niet bij.