De weg naar De Freethiel

Antwerpen

Op de Antwerpse ring rijdt u door de Kennedytunnel richting Gent. Daarna neemt u op de E17 de afrit Haasdonk. Na de afrit slaat u rechtsaf en volgt u de Bergstraat. Aan de T-splitsing slaat u rechtsaf in de Willem Van Doornickstraat, en vervolgens linksaf in de Zandstraat-Haasdonksebaan tot aan het kruispunt Vijfstraten. Dit kruispunt steekt u over, in de Pastoor Steenssensstraat, en vervolgens slaat u op het einde van de straat rechtsaf in de Lindenlaan. Na enkele honderden meter vindt u rechts de ingang naar het Stadionplein en de bezoekersparking.

Knokke

Op de N49/E34 Knokke-Antwerpen richting Beveren neemt u afrit 10 Vrasene. Aan de afrit slaat u rechtsaf richting Vrasene/centrum Beveren. Aan de eerstvolgende verkeerslichten slaat u linksaf. Dan volgt u Brugstraat-Mosselbank-Zillebeek. Ter hoogte van het kruispunt slaat u rechts af in de Elzestraat en aan het volgend kruispunt linksaf in de Lindenlaan. Daar neemt u rechts de eerste ingang van het stadion en van de bezoekersparking.

Brussel

Vanuit Brussel heeft u enkele mogelijkheden. Ofwel neemt u de E19 Brussel-Antwerpen tot u op de Antwerpse ring bent. Van daaruit kan u de wegbeschrijving ‘Komende van Antwerpen’ volgen. Ofwel neemt u de A12 Brussel-Boom-Antwerpen. In Willebroek neemt u de N16 Mechelen-Sint-Niklaas. Deze volgt u totdat u in Sint-Niklaas de E17 kunt oprijden richting Antwerpen. Vanaf hier kunt u de wegbeschrijving ‘Komende van Gent’ volgen. Ofwel neemt u de E40 richting Gent. En dan kunt u vanaf daar eveneens de wegbeschrijving ‘Komende van Gent’ volgen.

Gent

U neemt de E17 richting Antwerpen en aan afrit 15A Steendorp/Haasdonk verlaat u de snelweg. Aan de afrit slaat u linksaf richting Haasdonk. Aan de eerstvolgende T-splitsing slaat u rechtsaf richting Haasdonk centrum. Aan het volgende kruispunt volgt u links mee richting Beveren. Daarna blijft u altijd deze baan volgen, over de spoorweg, totdat u aan de verkeerslichten van Vijfstraten bent. Dit kruispunt steekt u recht over in de Pastoor Steenssensstraat en vervolgens slaat u op het einde van de straat rechtsaf in de Lindenlaan. Daar neemt u rechts de eerste ingang van het stadion en van de bezoekersparking.

img