Beste,

Bedankt voor uw inschrijving voor Brasserie Themacafé, wij hebben deze goed ontvangen.

We verwachten u vanaf 2.00 uur voor de start van de wedstrijd aan de ingang van het Themacafé (ingang 4, Meerminnendam). Bij wedstrijden om 16.00 uur ontvangen we u om 13.00 uur, tenzij anders aangegeven. Het effectieve aanvangsuur van het diner kan u steeds terugvinden op onze website.

Komt u met de wagen? Maak dan gebruik van de parking van het oude zwembad.

Annuleringen: Uw reservatie kosteloos annuleren of wijzigen kan tot ten laatste 24 uur voor aanvang van de wedstrijd waarvoor u een diner gereserveerd heeft. Indien u uw reservatie daarna alsnog wenst te annuleren, zal het totaalbedrag aangerekend worden.

Hou rekening met volgende veiligheidsmaatregelen:

  • U dient in het bezit te zijn van een toegangsticket voor Brasserie Themacafé. Heeft u een ticket besteld? Dan krijgt u deze overhandigd door de verantwoordelijke steward.
  • Voor uw en onze veiligheid wordt iedereen bij het betreden van het stadion gecontroleerd door stewards en/of politie.
  • Het is verboden om kledij en accessoires van andere ploegen dan SK Beveren te dragen in onze vakken. Bij inbreuk op deze regel, kan u uit het stadion worden verwijderd. Uw ticket en deelname aan het diner wordt dan bovendien niet terugbetaald!
  • Rugzakken zijn NIET toegelaten in het stadion, handtassen daarentegen wel.
  • In alle Belgische stadions geldt een rookverbod. Buiten het stadion kan u wel nog terecht in de voorziene rookzones.
  • Het gebruik van pyrotechnisch materiaal en voetzoekers in en rond het stadion is ten strengste verboden.

Indien u bijkomende vragen heeft, kan u met ons contact opnemen via mail (info@skbeveren.be) of telefonisch op het nummer: 03 750 25 00.

Met vriendelijke groeten,
Team SKB

Tot snel op de Freethiel!