PRESIDENT’S DINER MET ALL-INFORMULE


Bij elke thuiswedstrijd kan op de Freethiel genoten worden van het President’s Diner.

Net als de voorbije seizoenen worden onze gasten in de businessruimte meteen verwelkomd met een heerlijk glaasje Champagne. Nadien laat onze chef u genieten van een smaakvol viergangendiner.

Na enkele lekkere amuses volgen een voorgerecht, hoofdgerecht en tenslotte een dessert. Ook een koffie mag uiteraard niet ontbreken.

Na de wedstrijd volgt nog een puntzakje Remo-Frit frietjes, de afterparty maakt de avond helemaal compleet.

In dit arrangement is in het seizoen ’23-’24 opnieuw een all-indrankformule inbegrepen. Vanaf 2 uur voor de wedstrijd tot 1 uur na de wedstrijd zijn dranken inbegrepen.

U geniet van dit arrangement voor €95 per persoon.

Tot snel op de Freethiel!

 

WEDSTRIJDINFO // SK BEVEREN – … om …

👉 Er zijn in onze businessruimte zo’n 400 plaatsen beschikbaar. Snel inschrijven is dus de boodschap!
👉 Voor de wedstrijd tegen ontvangen we u graag via de centrale inkomhal vanaf

Tot volgend seizoen!

 

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Via dit formulier kan u zich inschrijven voor het President’s Diner bij SK Beveren. Uw inschrijving dient minimaal twee dagen voor aanvang van de wedstrijd doorgegeven te worden.

Vergeet zeker niet in te geven hoeveel tickets u nog nodig hebt. Deze zullen op wedstrijddag aan het onthaal klaarliggen. Vanaf 2023 verplicht de Pro League ons alle tickets op naam te verkopen. Gelieve het inschrijvingsformulier daarom zo correct mogelijk in te vullen. Alvast bedankt!

 

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor het President's Diner. In de loop van volgende week komt het formulier terug online voor komende wedstrijd(en).