Bij thuiswedstrijden zijn de loketten geopend vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd. Wanneer onze Leeuwen op verplaatsing spelen, wordt op de website over de ticketverkoop gecommuniceerd. Hou de nieuwspagina van onze website dus goed in de gaten.

Vanaf dit seizoen werken we volledig cashless op de Freethiel, ook aan de loketten! Vergeet dus zeker niet je bankkaart mee te nemen alvorens af te zakken naar de Freethielstadion.

De ticketprijzen van het seizoen ’22-’23 vindt u onderaan deze pagina.

Tickets aankopen voor vrienden en familie

  1. Mail de namen en e-mailadressen van uw vrienden en familie door naar ticketing@skbeveren.be met de vraag om hen aan uw lijst van vrienden en familie toe te voegen. Maak bij deze aanvraag gebruik van het e-mailadres dat gekoppeld is aan Roboticket met vermelding van uw volledige naam.
  2. De club voegt deze personen toe aan uw account.
  3. Na bevestiging kan u vanaf dan zelf tickets voor deze personen aanschaffen door in het bestelproces gebruik te maken van de knop ’toewijzen’.

Kan ik ook zelf vrienden en familie toevoegen?

Ja, dat kan! Dit is echter enkel mogelijk wanneer uw vrienden en familie reeds een account hebben bij Roboticket. Indien dat niet het geval is, maakt u beter gebruik van bovenstaand stappenplan.

Vragen?

Indien u vragen heeft over tickets en/of abonnementen kan u contact opnemen met de ticketingafdeling.

Vanaf dit seizoen is Roboticket de ticketprovider van de Pro League. De afgelopen maanden kregen we heel wat vragen binnen over het online aankopen van tickets via dit platform. We willen jullie graag helpen om het bestellen van tickets makkelijker te maken. Lees daarom zeker onderstaande info!

Om in regel te zijn met de voetbalwet dient elk ticket gepersonaliseerd aangekocht te worden. Een naam en e-mailadres volstaan. Op die manier kan iedereen voor zichzelf één ticket aanschaffen. Tickets aanschaffen voor vrienden en familie is mogelijk, maar vraagt een woordje uitleg.

 

 

Ticketprijzen

 
Volwassenen
Voordeeltarief*
Jongvolwassene**
C
Volwassenen€ 15
Voordeeltarief*€ 12
Jongvolwassene**€ 12
E (sfeervak)
Volwassenen€ 12
Voordeeltarief*€ 7
Jongvolwassene**€ 5
F - H
Volwassenen€ 15
Voordeeltarief*€ 12
Jongvolwassene**€ 12
G
Volwassenen€ 15
Voordeeltarief*€ 12
Jongvolwassene**€ 12
G (Themacafé)
Volwassenen€ 15
Voordeeltarief*€ 12
Jongvolwassene**€ 12
B
Volwassenen€ 60
Voordeeltarief*-
Jongvolwassene**-

* Mindervaliden en 60+.
** Jonger dan 21 jaar.