Consumptiekaart opladen

Vanaf het seizoen ’22-’23 werken we volledig cashless op de Freethiel, dus ook aan de loketten! Vergeet dus zeker je bankkaart niet mee te nemen alvorens af te zakken naar het Freethielstadion.

In het Freethielstadion kan je hoofdzakelijk cashless betalen met een abonnement of een consumptiekaart. Het systeem van de cashlessbetalingen maakt cash geld overbodig. Het is bovendien snel, eenvoudig en veilig. Bovendien vermijd je de files aan de oplaadpunten in het stadion. Heb je geen abonnement? Dan kan je een consumptiekaart aanschaffen aan de verschillende oplaadpunten. Je betaalt hiervoor €1.

Hoe geld opladen?

  1. Via de website
    Je kan je abonnement of consumptiekaart opladen via onze website. Klik hiervoor rechtsboven op ‘opladen consumptiekaart’. Houd hiervoor wel je code bij de hand, deze vind je op je abonnement of consumptiekaart (016******)
  2. Via de Starnet app
    Sinds vorig seizoen kan je je abonnement of consumtpiekaart ook opladen via de Starnet Cashless app.

 

  1. Tijdens wedstrijden in het stadion
    Je kan je kaart ook fysiek opladen aan een van onze oplaadpunten in het stadion.Tip: als je niet wil aanschuiven, raden we je aan om je kaart online op te laden.

Belangrijk: Je zal je nieuw saldo pas zien verschijnen wanneer je je abonnement of consumptiekaart op een betaalkassa legt in het stadion.

Heb je vragen of lukt het niet om je kaart op te laten? Stuur dan een e-mail!