SK Beveren is terug, de magic is back!

Als er afgelopen seizoen één ding duidelijk werd, was het dat wel. Daarom kijken we nu al reikhalzend uit naar het seizoen ’23-’24 om samen met jullie verder te bouwen aan een mooie toekomst!

We twijfelen er niet aan dat wie het afgelopen jaar op de Freethiel aanwezig was, ook komend seizoen deel zal willen uitmaken van ons legioen!

Duid daarom nu alvast maandag 22 mei met stip aan in je agenda, want dan gaat vanaf 12.00 uur de abonnementenverkoop voor het nieuwe seizoen van start.

Tijdens de openingsuren van het onthaal kunnen abo’s ook op de club aangekocht worden. Hou hierbij wel rekening met de extra administratiekost van €5 / abo.

Het onthaal is geopend van woensdag tot en met vrijdag. Telkens van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag sluit het onthaal om 16.30 uur.

VERLENGPERIODE

Net als vorig seizoen willen we ook dit keer onze trouwe fans belonen. Wie van maandag 22 mei tot zondag 4 juni zijn of haar abonnement verlengt, kan dit doen aan dezelfde abonnementsprijzen van vorig seizoen. Ook eventuele play-offs zijn inbegrepen in dit abonnement.

Wie komt in aanmerking?

  • Abonnees van het seizoen ’22-’23
  • Wie vorig seizoen een GRATIS abo ontving door zelf een nieuwe abonnee aan te brengen

Hoe verlengen? Hoe ontvangen?

  • Verlengen kan via skb.roboticket.com of aan het onthaal (+ €5 administratiekosten / abo).
  • Per vak ziet u meteen welke prijs voor u als trouwe fan van toepassing is!
  • Tijdens het bestelproces kan je aangeven of je het abonnement thuis wil ontvangen (verzendkost €3,95) of wil ophalen op onze fandag.
  • Abonnementen zullen vanaf 15 juli verzonden worden.

Opgelet! Deze verlenging geldt niet voor mini-abo’s. Familieabonnementen kunnen enkel aan het onthaal besteld worden. Hierdoor vervalt de extra administratiekost van €5.

SKB EVERYBODY

Ook voor nieuwe abonnees gaat de abo-verkoop op maandag 22 mei van start. De nieuwe abonnementsprijzen zijn onderaan deze pagina raadpleegbaar. In deze prijzen zijn de eventuele play-offs eveneens inbegrepen.

In een goedgevulde, sfeervolle Freethiel kunnen onze Leeuwen altijd wat meer! Aarzel niet en sluit je nu aan bij ons legioen. Surf naar skb.roboticket.com en verzeker je van je plaats!

BUSINESS SEATS

In het seizoen ’23-’24 breiden we ons businessaanbod uit. Naast de gekende businessformule kan er vanaf nu ook gekozen worden voor een exclusieve ‘VIP-formule’. Dit nieuwe concept onderscheidt zich van het reeds gekende aanbod door een ‘all-indrankformule’.

Vanaf één uur voor de wedstrijd tot één uur na de match kan in onze vipruimte genoten worden van een hapje en een drankje. Enkel vips zullen toegang krijgen tot deze lounge. Tijdens de rust kan genoten worden van koffie en gebak, na de wedstrijd volgt nog een puntzakje heerlijke Remo-Frit frietjes.

Klik hier om meer details over beide formules te weten te komen:

VRAGEN?

Bij vragen over tickets en/of abonnementen kan je contact opnemen met de ticketingafdeling.

E-mail: ticketing@skbeveren.be

Abonnementsprijzen

 
Volwassene
Voordeeltarief*
Jongvolwassene**
Familietribune***
B (Business)
Volwassene€ 800
Voordeeltarief*-
Jongvolwassene**-
Familietribune***-
B (VIP Business)
Volwassene€ 1.300
Voordeeltarief*-
Jongvolwassene**-
Familietribune***-
C
Volwassene€ 150
Voordeeltarief*€ 125
Jongvolwassene**€ 125
Familietribune***-
E (Sfeervak)
Volwassene€ 95
Voordeeltarief*€ 80
Jongvolwassene**€ 45
Familietribune***-
F - H
Volwassene€ 150
Voordeeltarief*€ 125
Jongvolwassene**€ 125
Familietribune***€ 190
G
Volwassene€ 150
Voordeeltarief*€ 125
Jongvolwassene**€ 125
Familietribune***-
G (Thema-binnen)
Volwassene€ 150
Voordeeltarief*€ 125
Jongvolwassene**€ 125
Familietribune***-

* Mindervaliden en 60+
** Jonger dan 21 jaar
*** Een familieabonnement = 1 volwassene + 2 kinderen. Familieabonnementen kunnen enkel aan het onthaal aangekocht worden.

Net als tickets worden abonnementen enkel op naam verkocht. Ze zijn strikt persoonlijk en mogen niet doorgegeven worden aan derden. Bij aankoop aan het onthaal wordt een extra administratiekost van €5 per abonnement in rekening gebracht. Dit geldt niet voor familieabonnementen.

Het bestelsysteem houdt rekening met uw leeftijd op het moment van aankoop. Het is niet mogelijk om voorafgaand aan uw verjaardag reeds abonnementen aan te kopen aan voordeeltarief.