INSCHRIJVING BRASSERIE THEMACAFÉ 


Welkom bij Brasserie Themacafé!
Begin 2022 gingen we in Brasserie Themacafé van start met een nieuw concept : elke gast kiest zelf zijn of haar tweegangenmenu! Je kan kiezen tussen drie hoofdgerechten, waaronder steeds één vegetarisch alternatief. Afhankelijk van de wedstrijd bieden we een voor- of nagerecht aan. Al dat lekkers wordt je voorgeschoteld aan een democratische prijs van €25 (incl. btw), kinderen betalen €15 (incl. btw).
Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig toegangsticket. Als abonneehouder kan je uiteraard gebruik maken van je abonnement. Extra tickets kan je bij de registratie hieronder aanvragen.
Je bent welkom vanaf twee uur voor aanvang van de wedstrijd. (Gaat de wedstrijd door om 20.00 uur dan verwachten we jullie omstreeks 18.00 uur.) Tenzij anders aangegeven, zal het diner om 13.30 uur plaatsvinden bij wedstrijden die starten om 16.00 uur. 
Het is niet toegestaan zonder parkingticket te parkeren op de hoofdparking. Vrij parkeren is mogelijk op de parking van de gemeentelijke sporthal in de Klapperstraat.
Indien je een factuur wenst te ontvangen, dient deze op de wedstrijddag betaald te worden. Latere betalingen worden niet toegestaan. De voldane factuur volgt nadien per mail of per post.

 

WEDSTRIJDINFO // SK BEVEREN – LOMMEL SK (27/11)

👉 Er zijn maximaal 120 plaatsen beschikbaar. Snel inschrijven is dus de boodschap!
👉 Naast abonneehouders worden ook niet-abonneehouders toegelaten tot Brasserie Themacafé.
👉 Voor de wedstrijd tegen Lommel SK ontvangen we jullie graag vanaf 13.30
uur.

Bekijk hier de menu’s van komende wedstrijden:

SCHRIJF HIER IN

U kunt voor deze wedstrijd niet meer inschrijven voor het diner in Brasserie Themacafé. In de loop van volgende week komt het formulier terug online voor komende wedstrijd(en).