Go back

SK BEVEREN – LOKEREN-TEMSE (05/10): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Zaterdag staat de langverwachte derby tegen Lokeren-Temse op het programma. Om 16.00 uur gaat de wedstrijd van start. De fanzone zal uitzonderlijk vroeger geopend worden. Wie al tussen 13.30 uur en 14.00 uur naar de fanzone afzakt, wordt verwend met een GRATIS pakje Remo-Frit frietjes!

TICKETINFO

Voor deze partij gelden verstrengde veiligheidsmaatregelen. Alle details kunnen op DEZE pagina teruggevonden worden. Tickets kunnen aangekocht worden via skb.roboticket.com tot en met vrijdag 4 oktober. Op wedstrijddag zullen de loketten niet geopend zijn.

Een ticket aanschaffen aan het onthaal is deze week mogelijk op woensdag (02/10) en donderdag (03/10) van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag (04/10) van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Bij het betreden van het stadion zal tevens een conformiteitscontrole plaatsvinden. Hiervoor is het noodzakelijk je ID-kaart mee te brengen.

PROGRAMMA

  • 13.30 uur Start President’s Dinner en Brasserie Themacafé
  • 13.30 uur Opening fanzone
  • 13.30 – 14.00 uur GRATIS Remo-Frit in fanzone
  • 14.00 – 15.45 uur DJ Jeanine in fanzone (+ gadgets)
  • 14.30 uur Opening stadiondeuren tribune 1
  • 16.00 uur Start wedstrijd
  • 17.45 uur DJ Cloudgrinder in zaal Jean-Marie Pfaff
  • 17.45 uur De Boiteurs in fanzone
  • 18.45 uur Business open voor thuissupporters uit andere vakken

Voorafgaand aan de wedstrijden kunnen kinderen zich in de fanzone uitleven op het springkasteel. Bovendien kan iedereen, net als op de fandag, een airbrush tattoo met het logo van SK Beveren laten aanbrengen.

Zoals steeds verwelkomen we ook bij deze partij een oud-speler op de Freethiel. Dit keer staat Jean Janssens naar aanleiding van zijn tachtigste verjaardag als special guest nog eens aan de aftrap.

DINEREN OP DE FREETHIEL

Zaterdag kan je opnieuw heerlijk dineren op de Freethiel. Reserveer jouw plaats in Brasserie Themacafé via skb.roboticket.com. Inschrijven voor het President’s Dinner doe je via ons nieuwe businessplatform iXpole. Meer info hierover kan je terugvinden op DEZE pagina.

De reservaties voor beide diners lopen tot en met donderdag (03/10) om 12.00 uur.

Menu Brasserie Themacafé:

Menu President’s Dinner:

DONEER JE BEKER EN STEUN LEVENSLOOP

SK Beveren wil bij elke thuiswedstrijd een goed doel onder de aandacht brengen én steunen. Doneer zaterdag je beker in een van de tonnen en wij zorgen ervoor dat de opbrengst bij Levensloop Beveren terechtkomt.

Meer info over dit initiatief: www.levensloop.be/relays/beveren-2024

VERMIJD WACHTRIJEN

Laad je consumptiekaart online op. Maak gebruik van een van deze mogelijkheden.

Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via ticketing@skbeveren.be. We helpen je graag verder!

FIETSPARKEERPLAN

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen, geldt in de Meerminnendam een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de aftrap verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van een doorrijkaart (af te halen aan ons onthaal). Deze aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

Meer details kan je terugvinden in DEZE brochure.

Tot zaterdag!