Go back

SK BEVEREN – RFC SERAING (20/09): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Vrijdag is er al opnieuw voetbal op de Freethiel! Om 20.00 uur staat de wedstrijd van speeldag 5 tegen RFC Seraing op het programma. Alle praktische info omtrent deze partij kan je op deze pagina terugvinden.

PROGRAMMA

  • 17.30 uur Start President’s Dinner
  • 18.00 uur Start Brasserie Themacafé
  • 18.30 uur Opening loketten en stadiondeuren
  • 20.00 uur Start wedstrijd
  • 21.45 uur DJ Patrick De Zwart (zaal Jean-Marie Pfaff)
  • 22.15 uur Iedereen welkom in business

Zoals steeds verwelkomen we een oud-speler op de Freethiel. Dit keer staat Kassim Doumbia als special guest nog eens aan de aftrap.

DINEREN OP DE FREETHIEL

Vrijdag kan je opnieuw heerlijk dineren op de Freethiel. Reserveer jouw plaats in Brasserie Themacafé via skb.roboticket.com. Inschrijven voor het President’s Dinner doe je via ons nieuwe businessplatform iXpole. Meer info hierover kan je terugvinden op DEZE pagina.

De reservaties voor beide diners lopen tot en met donderdag (19/09) om 12.00 uur.

Menu Brasserie Themacafé:

Menu President’s Dinner:

TICKETS & AFHALEN ABO’S

Tickets en abonnementen koop je makkelijk online aan via skb.roboticket.com.

Abonnementen kunnen nog aangekocht worden tot en met 25 september. Wil je vrijdag meteen gebruik maken van je nieuwe seizoenkaart? Bestel dan je abo zeker voor 13.00 uur op vrijdag (20/09). Bestelde abonnementen zullen bij de match tegen Seraing nog een laatste keer klaarliggen aan de loketten van de desbetreffende tribune. Nadien zijn ze enkel nog af te halen tijdens de openingsuren van het secretariaat.

Op DEZE pagina verzamelden we alle tips & tricks in verband met ons ticketingplatform. Indien iets toch niet zou lukken, kan steeds contact opgenomen worden met ticketing@skbeveren.be. We proberen iedereen altijd zo snel mogelijk verder te helpen.

Een ticket of een abonnement aanschaffen aan het onthaal is deze week mogelijk op woensdag (18/09) en donderdag (19/09) van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag (20/09) van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Hou bij aankopen aan het onthaal of de loketten wel rekening met de extra administratiekost van €5/ticket.

DONEER JE BEKER EN STEUN YOUNITED BEVEREN

Younited Beveren, opgericht in 2022, zet zich in voor volwassenen die, om gelijk welke reden, zijn vastgelopen in de samenleving. Sportieve coach Kasper en sociale coach Joke zijn de drijvende krachten achter dit project.

Heb je zelf ook zin om mee te komen trainen? Younited is er voor iedereen ouder dan 18 jaar die zin heeft om te voetballen en sociale contacten te leggen. Kom gerust langs! De trainingen vinden elke dinsdag om 16.00 uur plaats op terrein E van SK Beveren. Lidmaatschap is volledig gratis!

Wens je meer info? Neem dan contact op via 0490 56 25 34.

VERMIJD WACHTRIJEN

Laad je consumptiekaart online op. Maak gebruik van een van deze mogelijkheden.

Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via ticketing@skbeveren.be. We helpen je graag verder!

FIETSPARKEERPLAN

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen, geldt in de Meerminnendam een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de aftrap verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van een doorrijkaart (af te halen aan ons onthaal). Deze aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

Meer details kan je terugvinden in DEZE brochure.

Tot vrijdag!