Go back

TICKETINFO: SKB – WESTERLO (1/11)

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Op woensdag 1 november nemen onze Leeuwen het in de Croky Cup op tegen KVC Westerlo. De wedstrijd vindt plaats in het Freethielstadion en gaat van start om 20.00 uur. De ticketprijs bedraagt €10. Abonnees kunnen vanaf woensdag 11 oktober als eerste een ticket bemachtigen.

VOORRANGSPERIODE ABONNEES

Van woensdag 11 oktober (13.30 uur) tot en met dinsdag 17 oktober kunnen abonnees als eerste een ticket bemachtigen voor het bekerduel tegen Westerlo. Op die manier krijgt iedereen met een seizoenkaart de kans om op zijn of haar plek in het stadion plaats te nemen. Tickets zijn online verkrijgbaar via skb.roboticket.com.

Abonnees kunnen op woensdag 11 oktober (van 13.30 uur tot 17.00 uur) en vrijdag 13 oktober (09.00 – 12.30 uur en 13.30 – 16.30 uur) ook aan het loket terecht.

Vanaf woensdag 18 oktober (13.30 uur) gaat de ticketverkoop voor niet-abonnees van start. Een ticket aanschaffen aan het onthaal is mogelijk op woensdagnamiddag (18/10) van 13u30 tot 17u00 en vrijdag (20/10) van 09u00 tot 12u30 en 13u30 tot 16u30.

Opgelet! Hou bij aankopen aan het onthaal zoals steeds rekening met de gebruikelijke extra administratiekost van €5 per ticket.

UPGRADE

Wie een ticket voor vak B aanschaft, kan ook kiezen voor onderstaande upgrades:

  • VIP-formule (+ €35)
    • All-in drankformule* voor (gewone) dranken als bier, frisdrank, water & huiswijn.
    • Vanaf 1 uur voor tot 1 uur na de wedstrijd in onze VIP-lounge.
  • Het President’s Diner (+ €95)
    • Geniet vanaf 17.30 uur in onze businesszaal van een heerlijk diner.
    • Tot de rust zijn alle (gewone) dranken* eveneens inbegrepen.

Klik HIER om de VIP-formule of het President’s Diner te boeken. Reserveren kan tot en met zondag 29 oktober!

*Zie prijslijsten ter plaatse voor meer info!

DINEREN

Ook bij het bekertreffen met Westerlo kan er opnieuw heerlijk gedineerd worden op de Freethiel. Het President’s Diner gaat van start om 17.30 uur, Brasserie Themacafé opent de deuren om 18.00 uur.

In onze business lounge serveert onze chef zeebaars met spinazie en een jus van kokkels. Daarna volgt een heerlijke filet pur met bearnaisesaus, seizoensgroentjes en dikke friet. Als afsluiter volgt nog een mascarponemousse met rood fruit. In dit arrangement zijn alle (gewone) dranken tot de rust inbegrepen.

Inschrijven voor het President’s Diner doe je HIER.

In Brasserie Themacafé gaan we dit keer de Italiaanse toer op. Er kan worden gekozen voor een klassieke of vegetarische lasagne. Als dessert serveren we een lekkere chocomousse.

Aarzel niet om in te schrijven via skb.roboticket.com.