Go back

SK BEVEREN – RFC SERAING (20/09): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Morgen nemen onze Leeuwen het in eigen huis op tegen RFC Seraing. Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Matonga Simonini de partij op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Ruben Wyns en Jordan Vandenborre. Ermaild Mataj is de vierde official van dienst.

VOORBESCHOUWING

Acht op twaalf, derde in de stand. Geel-blauw heeft zijn start niet gemist. Al gebiedt de eerlijkheid ons ook om toe te geven dat we even goed twee punten minder hadden kunnen hebben. Toch deed het doelpunt van Moustapha de Freethiel nog eens als vanouds daveren op haar grondvesten. Ook morgen hopen we met z’n allen op een nieuwe driepunter, al mag zoals steeds de tegenstander niet onderschat worden.

Seraing sprokkelde tot nu toe slechts één puntje. Afgelopen week hielden ze Club NXT in The NEST in bedwang. Een kwartier voor tijd lukte Schouterden de gelijkmaker. Voor Lommel en Lierse moesten de Metallo’s het hoofd buigen, maar telkens werd slechts met één doelpunt verschil verloren. Op de openingsspeeldag trok ook Jong Genk in het Stade du Pairay aan het langste eind.

Morgen omstreeks kwart voor tien kennen we het resultaat van de confrontatie met Seraing en weten we of er punten gesprokkeld konden worden.

PRAKTISCHE INFO

Alle praktische info in verband met deze partij kan je op DEZE pagina raadplegen.

Een abonnement besteld, maar nog niet afgehaald? Geen probleem! Het abo zal klaarliggen aan de loketten van jouw tribune. Seizoenkaarten voor B en C haal je op aan het onthaal, die voor vakken E, F, G en H aan de loketten van de Meerminnendam.

Vermijd wachtrijen, laad je consumptiekaart online op:

SELECTIE

Voor de wedstrijd van de vijfde speeldag selecteerde T1 Marink Reedijk onderstaande 21 namen. Jay-Dee Geusens en Dylan Dassy zijn er opnieuw bij.