JONGE LEEUWEN BLIJVEN ONGESLAGEN NA WINST TEGEN LA LOUVIÈRE

Tekst: Bart Selleslags - Foto: Geoffrey Auret

Onze Jonge Leeuwen speelden afgelopen vrijdag voor de tweede keer in de competitie op eigen terrein, ditmaal tegen RAAL La Louvière. Geel-blauw won de match met 3-1 en blijft zo ongeslagen.

Na een kwartier voetballen in de eerste helft kwamen onze Jonge Leeuwen op voorsprong via Struylaart. Op het halfuur verdubbelde Ertürk op assist van Beck de voorsprong, waarna verschillende aanvalsmomenten net geen derde doelpunt opleverde.

Na de rust kende Ertürk wel opnieuw succes, nadat de bezoekende doelman een doelpoging van De Weerdt afblokte. De bezoekers zorgden met een paar wissels voor meer dreiging en konden rond het uur tegenscoren. Ondanks doelkansen langs beide kanten kwamen geen van beide ploegen meer tot scoren waardoor de 3-1 winst een feit was.