Go back

FANDAG (08/09): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Aanstaande zondag (08/09) staat de jaarlijkse fandag op het programma. Het wordt een dag vol (voetbal-) plezier voor jong en oud. De fandag is volledig GRATIS. We hopen jullie dan ook allen massaal op de Freethiel te mogen verwelkomen.

PROGRAMMA

De fandag gaat zondag van start met de SKB Fan Cup. Dit minivoetbaltornooi voor SKB Fans wordt voor de allereerste keer georganiseerd. De voorrondes vinden plaats op de jeugdvelden, de finale wordt om 13.00 uur in het Freethielstadion afgewerkt.

In de fanzone kan u voorafgaand aan deze finale vanaf 12.00 uur terecht voor een hapje en een drankje. Kinderen kunnen er zich gedurende de ganse dag overigens uitleven op de talrijke springkastelen. Tussen 13.00 en 17.00 uur kan iedereen er ook een air brush tattoo met het logo van SK Beveren laten aanbrengen.

Vanaf 13.40 uur worden onze A-kernspelers een voor een voorgesteld. Nadien volgt een open training.

Na de SKB Challenge (met spelers van de A-kern) trekken heel wat Freethielhelden nog eens hun voetbalschoenen aan. Als ‘Freethiel All Stars‘ nemen zij het in een ludieke demowedstrijd tegen elkaar op.

Handtekeningenjagers worden tussen 16.00 en 16.45 uur tijdens de signeersessie in het themacafé verwacht. Als afsluiter showt TikTok-sensatie Martijn Debbaut in de fanzone ons nog zijn beste tricks.

Kortom, een programma boordevol (voetbal-) plezier voor jong en oud!

TOEGANG

De fandag vindt plaats in de fanzone. Voor de activiteiten in het Freethielstadion is tribune 3 beschikbaar (vakken F, G en H). Iedereen kan vrij een plekje kiezen in deze tribune.

De fanzone en tribune 3 zijn zondag enkel bereikbaar via ingang 4 (kant Meerminnendam).

MOBILITEIT

Zoals steeds raden we jullie aan om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen.

Kom je zondag met de fiets naar de fandag? Stal dan je tweewieler in de uitgebreide fietsenparking in de Meerminnendam (tegenover parking 5). Fietsen mogen niet gestald worden ter hoogte van ingang 4 (kant Meerminnendam).

BUURTBEWONERSVERGADERING

Net als vorig seizoen nodigen we op de fandag (08/09) onze buurtbewoners uit op een buurtbewonersvergadering die doorgaat in het themacafé van 11.00 tot 12.00 uur.

Tijdens dit overlegmoment zal de aanpak van het afgelopen seizoen geëvalueerd worden en zullen andere belangrijke onderwerpen met betrekking tot thuiswedstrijden aan bod komen.