Go back

KFC DESSEL SPORT – SK BEVEREN (07/09): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Morgen start het bekertornooi voor onze Leeuwen. Geel-blauw trekt voor haar match in de zesde ronde van de Croky Cup naar het Armand Melisstadion om het om 19.30 uur op te nemen tegen KFC Dessel Sport. Scheidsrechter Wouter Debusscher zal, geassisteerd door de heren Sam Lodewijckx en Philippe Philippaerts, de partij in goede banen leiden. 

VOORBESCHOUWING

Onze Leeuwen startten de competitie uitstekend met een overwinning tegen Lommel. Nadien volgden twee puntendelingen tegen Eupen en Luik, beiden geen makkelijke tegenstanders. Morgen stapt geel-blauw al voor het derde weekend op rij de bus op om een uitwedstrijd af te werken. Het wordt uitkijken of ook tegen KFC Dessel Sport de ongeslagen reeks verder gezet kan worden.

Tegenstander Dessel mag echter niet onderschat worden. De Antwerpenaren beschikken over een kern met enkele opvallende namen. Niet in het minst springt de naam van Mauro Trari in het oog. Zijn fantastische doelpunt tegen Virton kan elke Beverensupporter zich onmiddellijk voor de geest halen. Daarnaast maken onder andere ook Robbe Quirynen, Faysel Kasmi, William Owusu en Arne Naudts deel uit van de Desselse kern.

Ook coach Jo Christiaens is geen onbekende. Hij stond tussen juli 2023 en januari 2024 aan het roer van Lierse.

In de vorige bekerronde klopte Dessel Merelbeke met 0-2. Vorig weekend ging het in de openingsspeeldag nipt onderuit tegen Hoogstraten. De bezoekers versloegen Dessel in eigen huis met 2-3.

PRAKTISCHE INFO

Voor deze wedstrijd geldt geen verplichte buscombiregeling. De loketten zullen ter plaatse geopend zijn. De overige info kan je HIER terugvinden.

SELECTIE

Coach Marink Reedijk selecteerde deze 21 Leeuwen voor de bekerwedstrijd tegen KFC Dessel Sport. Laurent Jans is er door interlandverplichtingen niet bij.