Go back

VAN MOER LOGISTICS VERLENGT OVEREENKOMST ALS HOOFDSPONSOR SK BEVEREN

Foto's: Geoffrey Auret

SK Beveren is verheugd aan te kondigen dat Van Moer Logistics de overeenkomst als hoofdsponsor van de club heeft verlengd voor het seizoen 2024-25.

Deze verlenging onderstreept nogmaals het belangrijke en volgehouden engagement van Van Moer Logistics als een van de hoekstenen van het project van SK Beveren.

Van Moer Logistics is een geïntegreerde logistieke dienstverlener met een sterke verankering in de Beverse regio.

Sinds de oprichting in 1990 door Jo Van Moer en zijn vrouw Anne Verstraeten, is Van Moer Logistics uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de logistieke sector, met 2.200 medewerkers op 40 locaties in binnen- en buitenland.

Met meer dan 500 vrachtwagens, 2.000 trailers, 8 binnenvaartcontainerterminals, 9 binnenschepen en 800.000 m² aan magazijnruimte biedt Van Moer Logistics een breed scala aan logistieke oplossingen aan. Hierdoor kan het bedrijf voor elke klant een oplossing op maat bieden, afgestemd op hun specifieke noden en behoeften.

Jo Van Moer, Oprichter en CEO Van Moer Logistics, Voorzitter SK Beveren:
“Het voorbije jaar was misschien niet het meest plezante sinds mijn terugkeer bij de club. Daarvoor was het iets te vaak net-niet in plaats van net-wel. Ik ben dan ook heel dikwijls aangesproken door mensen, en het is geen geheim dat die gesprekken doorgaans een stuk aangenamer zijn als je voor de prijzen speelt… Ik woon hier, ik werk hier, ik leef hier, dus natuurlijk trek ik mij dat aan.”

“Ik wil echter wel heel duidelijk zijn. Eén van de zaken die ik bij Van Moer van in het begin heel goed heb gedaan, is mij laten omringen door capabele, verstandige mensen. Als voorzitter of als hoofdsponsor kan, wil en zal ik mij nooit bemoeien met het sportieve. Dat laat ik aan anderen over. Ik denk dat we met de vernieuwde structuur over een aantal zeer competente mensen beschikken. Ik stel daarnaast ook vast dat de club het geweer van schouder verandert om weer dichter aan te sluiten bij het DNA. De gouden periode van het voetbal in Beveren was voor mij altijd gebaseerd op 2 pijlers: slimmer, creatiever en harder werken met de middelen die voorhanden zijn en durven inzetten op opleiding en ontwikkeling van lokaal talent.”

“Met Van Moer Logistics steunen wij de club, omdat voetbal zoveel meer is dan enkel die 90 minuten profvoetbal in het weekend, meer dan winnen of verliezen. SK Beveren speelt een belangrijke rol in de gemeenschap. Wij geloven in de verbindende kracht van voetbal. Op de Freethiel komen mensen van verschillende achtergrond, afkomst en status samen, om als 1 blok achter de ploeg te staan. Dat is de kracht van SK Beveren! Daarnaast vinden wij het ontzettend belangrijk om de lokale jeugd alle kansen te geven om op een goeie manier aan sport te kunnen doen, om hun talenten in de best mogelijke omstandigheden te kunnen ontwikkelen, om hun dromen te kunnen najagen in een vertrouwde omgeving. Met de verlenging van onze overeenkomst als hoofdsponsor geven we een duidelijk signaal dat SK Beveren belangrijk is, op het veld en naast het veld, en dat we de club zullen blijven steunen om te bouwen aan een duurzame toekomst.

Werken bij Van Moer Logistics?
https://jobs.vanmoer.com/vacatures

Meebouwen aan de toekomst van SK Beveren als commerciële partner?
david.finaut@skbeveren.be