Go back

SEASON KICK-OFF (11/08): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Visual: Geoffrey Auret

Zondag 11 augustus trappen we samen het nieuwe seizoen op gang! Om 13.00 uur nemen onze Leeuwen het in hun allerlaatste voorbereidingswedstrijd op tegen RSC Anderlecht.

TICKETINFO

Abonnees wonen de partij tegen Anderlecht GRATIS bij. Losse tickets (€7) zijn eveneens beschikbaar via skb.roboticket.com. Op wedstrijddag kunnen, zowel online als in het stadion, nog tickets aangeschaft worden. Ook abonnementen kunnen zondag voor de wedstrijd nog aangekocht worden. Hou bij aankopen aan het loket/onthaal wel rekening met de extra administratiekost (€5/ticket).

Koos je tijdens het online bestelproces voor verzenden, maar ontving je je abonnement nog niet? Kom dan zondag eerst langs aan ons onthaal.

PROGRAMMA

De Season Kick-Off gaat van start om 12.00 uur. Enkel de hoofdtribune zal geopend zijn. Iedereen betreedt het stadion dus via de centrale inkomhal.

Zowel in zaal Jean-Marie Pfaff (zaal A) als in zaal Heinz Schönberger (zaal C) voorzien we voor jullie foodcorners, zodat je niet op voorhand hoeft te eten. Geniet van een heerlijk stukje pizza, een verrukkelijke hamburger of goudgele frietjes. Een frisse pint of een ander drankje haal je bij een van de bars.

Na de wedstrijd ben je van harte welkom om nog even te blijven hangen. DJ Dave (ex-resident The Maxx) draait voor jullie zijn beste platen.

Wil je graag iets aankopen uit onze fanshop? Geen probleem! Je vindt een verkooppunt in het tussenstuk tussen zalen A en C. Ook de Supportersfederatie zal er t-shirts verkopen.

MOBILITEIT

Zoals steeds raden we jullie aan om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Kom je toch met de wagen? Maak dan bij voorkeur gebruik van de omliggende GRATIS parkings.

GRATIS parkings op wandelafstand:

  • Sportpark Beveren (oud-zwembad): te bereiken via Klapperstraat 79
  • Atletiekclub Volharding Beveren (Klapperstraat): eveneens te bereiken via Klapperstraat 79
  • Voetbalclub Bosdam: te bereiken via Lindenlaan 109
  • Gemeentelijke begraafplaats: Glazenleeuwstraat 144