Go back

SK BEVEREN – LOMMEL SK (17/08): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Geoffrey Auret

Morgen (17/08) spelen onze Leeuwen eindelijk hun eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen! Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Arthur Denil de partij tegen Lommel op gang. Hij zal tijdens de seizoensopener worden bijgestaan door de heren Quentin Blaise en Nicolas Maszowez. Tom Stevens is de vierde official van dienst.

VOORBESCHOUWING

Een openingsspeeldag is altijd iets bijzonder. Na een lange voorbereidingsperiode tonen alle teams voor het eerst hun ware gelaat. Wie haalt de basis? Welk systeem zal worden gehanteerd? Ook dit seizoen is het niet anders!

Morgen staat met de partij tegen Lommel meteen een pittig duel op het programma. De Limburgers streden vorig seizoen immers tot de laatste seconden voor een plek in de Jupiler Pro League. Uiteindelijk trok KV Kortrijk alsnog aan het langste eind.

Beide teams kenden qua resultaten een vrij wisselvallige voorbereiding. Benieuwd wie morgen aan het langste eind trekt!

PRAKTISCHE INFO

Alle praktische info in verband met deze partij kan je op DEZE pagina raadplegen.

Een abonnement besteld, maar nog niet afgehaald? Geen probleem! Het abo zal klaarliggen aan de loketten van jouw tribune. Seizoenkaarten voor B en C haal je op aan het onthaal, die voor vakken E, F, G en H aan de loketten van de Meerminnendam.

Vermijd wachtrijen, laad je consumptiekaart online op:

Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via ticketing@skbeveren.be. We helpen je graag verder!

SELECTIE

Voor de seizoensopener tegen Lommel SK selecteerde T1 Marink Reedijk onderstaande 20 namen.