Go back

SK BEVEREN – LOMMEL SK (17/08): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Geoffrey Auret

Zaterdag (17/08) staat eindelijk de eerste speeldag van het seizoen 2024-2025 op het programma! Om 20.00 uur nemen onze Leeuwen het in eigen stadion op tegen Lommel SK. Alle praktische info omtrent deze partij kan je op deze pagina terugvinden.

TICKETS & AFHALEN ABO’S

Tickets en abonnementen koop je makkelijk online via skb.roboticket.com. Wil je zaterdag meteen gebruik maken van je nieuwe abonnement? Kies dan tijdens het bestelproces zeker voor afhalen.

Op DEZE pagina verzamelden we alle tips & tricks in verband met ons ticketingplatform. Indien iets toch niet zou lukken, kan steeds contact opgenomen worden met ticketing@skbeveren.be. We proberen iedereen altijd zo snel mogelijk verder te helpen.

Een ticket of een abonnement aanschaffen aan het onthaal is deze week mogelijk op woensdag (14/08) van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag (16/08) van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Op wedstrijddag kan je eveneens terecht aan het onthaal én de loketten om tickets aan te kopen, maar hou hierbij wel rekening met de extra administratiekost van €5/ticket.

Een abonnement besteld, maar nog niet afgehaald? Geen probleem! Het abo zal klaarliggen aan de loketten van jouw tribune. Seizoenkaarten voor B en C haal je op aan het onthaal, die voor vakken E, F, G en H aan de loketten van de Meerminnendam.

PROGRAMMA

  • 17.30 uur Start President’s Dinner
  • 18.00 uur Start Brasserie Themacafé
  • 18.30 uur Stadiondeuren open
  • 18.30 uur DJ AIR (fanzone)
  • 20.00 uur Start wedstrijd
  • 21.45 uur Stadion-DJ Cloudgrinder (zaal Jean-Marie Pfaff)
  • 22.15 uur Iedereen welkom in business

Zoals steeds verwelkomen we ook opnieuw een oud-speler op de Freethiel. Dit keer staat Ibou Sawaneh als special guest nog eens aan de aftrap.

DINEREN OP DE FREETHIEL

Zaterdag kan je een eerste keer heerlijk dineren op de Freethiel. Reserveer jouw plaats in Brasserie Themacafé via skb.roboticket.com. Inschrijven voor het President’s Dinner doe je via DEZE pagina. De reservaties voor beide diners lopen tot en met donderdag (15/08) om 12.00 uur.

Menu Brasserie Themacafé:

Menu President’s Dinner:

DONEER JE BEKER EN STEUN VZW PEACOCK

VZW Peacock zet zich in voor kankerpatiënten, palliatieve patiënten en hun naasten. Hun doel is een glimlach te toveren, een warm moment te creëren, de strijd iets draaglijker te maken.

Wil je hen graag steunen? Doneer dan zaterdag je beker! Wij bezorgen hen de opbrengst.

Meer info: www.vzwpeacock.com

VERMIJD WACHTRIJEN

Laad je consumptiekaart online op:

Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via ticketing@skbeveren.be. We helpen je graag verder!

FIETSPARKEERPLAN

Om de impact voor de buurt bij wedstrijden te verminderen, geldt in de Meerminnendam een fietsverbod. Fietsen zijn vanaf 3 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de aftrap verboden in deze straat. Fietsers volgen een omleiding en dienen gebruik te maken van de voorziene fietsenparkings.

Buurtbewoners kunnen hun woning per fiets bereiken na vertoon van hun doorrijkaart. Deze nieuwe aanpak kwam tot stand na overleg tussen de club, buurtbewoners, de gemeente Beveren en de veiligheidsdiensten.

Meer details kan je terugvinden in DEZE brochure.

Tot zaterdag!