Go back

REMO-FRIT VERLENGT OVEREENKOMST ALS PARTNER SK BEVEREN

Foto's: Gilles Van der Coelden

Remo-Frit, marktleider in vers geschilde aardappelproducten, heeft zijn overeenkomst als belangrijke partner van SK Beveren verlengd voor het seizoen 2024-2025.

Remo-Frit werd opgericht in 1989 door Jozef Van Remoortel en zijn echtgenote Frieda Apers.

Het familiebedrijf met wortels in Verrebroek groeide al snel uit tot een belangrijke speler in de aardappelverwerkingsindustrie.

Door de jaren heen werd, dankzij een combinatie van gezond boerenverstand, een volgehouden focus op kwaliteit en het omarmen van innovatie, een divers gamma aan producten gelanceerd met groeiende afzetmarkten in horeca, foodservice en industrie.

Met een moderne productiefaciliteit en een focus op duurzaamheid en innovatie, groeide Remo-Frit uit tot een voorloper in zijn sector en een toonaangevende onderneming in de Belgische voedingssector.

Remo-Frit heeft verdeelcentra in elke provincie en kent ook internationaal een sterke groei. Het familiebedrijf blijft echter trouw aan zijn roots in de Beverse regio, terwijl het blijft investeren in technologieën en processen om aan de hoogste standaarden te voldoen.

Jozef Van Remoortel, oprichter van Remo-Frit, is vandaag ondervoorzitter van SK Beveren.

Bart Foubert, CEO SK Beveren:

“We zijn bijzonder verheugd dat we met Remo-Frit opnieuw een sterke en lokaal verankerde partner aan ons kunnen binden. Niet toevallig zijn er belangrijke parallellen tussen club en onderneming: het familiale karakter, de aandacht voor duurzaamheid en de blik vooruit op het vlak van innovatie zijn kernwaarden die we delen.

Jozef Van Remoortel is als ondervoorzitter zonder twijfel één van de sleutelfiguren binnen onze club. Niet alleen is hij de persoon met de langste staat van dienst binnen de organisatie en beschikt hij over een gigantisch netwerk, hij is bovendien iemand die achter de schermen van onschatbare waarde is. Jozef is iemand die altijd voor de club zal vechten, en wanneer het nodig is, ook op tafel klopt. Zijn inzet, toewijding en passie voor de club zijn dan ook essentiële bouwstenen om de verdere groei en ontwikkeling van SK Beveren vorm te geven.”

Werken bij Remo-Frit?
www.remofrit.be/nl/vacatures

Meebouwen aan de toekomst van SK Beveren als commerciële partner?
david.finaut@skbeveren.be