Go back

STEMMING PRO LEAGUE HALL OF FAME

Dit jaar viert de Pro League haar 50ste verjaardag. Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, lanceert de Pro League een Hall of Fame ter ere van de legendes die door de jaren heen hun stempel op de competitie hebben gedrukt. Samen met de fans gaat de Pro League op zoek naar de 10 grootste voetbaliconen sinds de oprichting in 1974. De fans spelen hierbij een cruciale rol!

Om tot een eerste shortlist van 50 kandidaten te komen, roept de Pro League de hulp in van haar clubs. Elke club krijgt minstens een kandidaat. Wie meer titels heeft verzameld, krijgt meer kandidaat-Hall of Famers. Beveren won twee keer het kampioenschap en mag dus twee clublegendes op de shortlist plaatsen. Wie dat zijn, bepalen jullie!

De kandidaten dienen wel aan enkele voorwaarden te voldoen. Zo moeten ze minstens 75 competitiewedstrijden in de Pro League hebben afgewerkt, op voetbalpensioen zijn en een onberispelijke reputatie hebben.

Op spelers als Yaya Touré (minder dan 75 competitiewedstrijden in de Pro League) en Aleksandar Vukotic (nog actief) kan helaas dus niet gestemd worden.

Breng nu je stem uit via onderstaand formulier en beslis mee wie Beveren zal vertegenwoordigen in de volgende fase van de verkiezing!

Er kan tot en met vrijdag 30 augustus (12.00 uur) gestemd worden.