Go back

CIBEL, CEBON, ALLNUTS EN ANDIPRIM VERLENGEN SPONSOROVEREENKOMST MET SK BEVEREN VOOR SEIZOEN 2024-2025

Foto: Geoffrey Auret

Group Achiel De Witte, een internationale groothandelsorganisatie in groenten, fruit en exoten met sterke lokale verankering, keerde vorig seizoen terug op de Freethiel als partner van SK Beveren met de merken Cibel, Cebon, Allnuts en Andiprim. De vruchtbare samenwerking werd nu verlengd voor het seizoen 2024-2025.

Waar bij Cibel de focus ligt op citrusvruchten, biedt Cebon een allesomvattend gamma groenten en fruit van hoogstaande kwaliteit. Allnuts richt zich rechtstreeks op de consument met een ruim assortiment noten, ontbijtgranen en granola. De logistieke tak Andiprim is gespecialiseerd in het transport van fruit en groenten.

De merken Cibel, Cebon, Allnuts en Andiprim zullen ook dit seizoen prominent aanwezig zijn in het stadion, op het wedstrijdtenue en de spelersbus.

Bart Foubert, CEO SK Beveren:
“Group Achiel De Witte was in het verleden een gewaardeerde sponsor van onze club, en we zijn verheugd dat ze vorig seizoen opnieuw de weg naar de Freethiel hebben gevonden. Hun hernieuwde betrokkenheid is vanaf het begin zeer ondersteunend geweest. Met visibiliteit en de mogelijkheden rond hospitality beschikken we als club over een aantal belangrijke troeven. We zijn ontzettend blij met het vernieuwen van deze sponsorovereenkomst. Het is voor de hele club een belangrijk signaal dat een grote speler met sterke verankering in het Waasland opnieuw zijn schouders onder ons project wil zetten.”

Jurgen De Witte, CEO Group Achiel De Witte:
“Onze groep staat voor gezondheid, vitaliteit en natuurlijke energie. Vanuit die optiek is de link met sport natuurlijk voor de hand liggend. We zijn al actief als sponsor in het wielrennen en werken nauw samen met organisaties zoals Cycling Vlaanderen, Golazo en Kom op tegen Kanker. We zien voetbal als een kans om niet alleen onze zichtbaarheid, maar ook onze maatschappelijke impact verder te vergroten. SK Beveren is als familieclub met een rijke traditie en trouwe achterban een ideale partner voor een vruchtbare samenwerking.”