Go back

KAS EUPEN – SK BEVEREN (23/08): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Geoffrey Auret & Brent Jolie

Morgen (23/08) trekken onze Leeuwen naar de Oostkantons om het ‘Am Kehrweg’ op te nemen tegen KAS Eupen. Om 20.00 uur fluit scheidsrechter Bert Put de partij tegen de Panda’s op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Bryan Bijnens en Gianni Seeldraeyers. Klass Clerkx is de vierde official van dienst.

VOORBESCHOUWING

Eupen begon, net als onze Leeuwen, bijzonder goed aan de competitie. Op bezoek bij RFC Luik boekte het een overtuigende 0-3-overwinning. Oude bekende Renaud Emond bracht de Oostkanners vanop de stip op voorsprong, Nuhu verdubbelde de stand vlak voor rust. Een kwartier voor tijd zette Charles-Cook de 0-3-eindstand op het bord.

Na de degradatie verlieten enkele Eupense sterkhouders de club, maar met onder meer Van Genechten, Nuhu, Baiye, Keita, Charles-Cook en Renaud Emond beschikt het team nog steeds over heel wat spelers met kwaliteit en ervaring.

Na het sterke resultaat van geel-blauw tegen titelkandidaat Lommel is het uitkijken of onze Leeuwen tegen de Panda’s opnieuw een prima partij op de mat kunnen brengen.

PRAKTISCHE INFO

Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombiregeling. De loketten zullen ter plaatse gesloten zijn.

SELECTIE

Voor de wedstrijd van de tweede speeldag selecteerde T1 Marink Reedijk onderstaande 21 namen. Nieuwkomer Hadji Issa Moustapha werd meteen opgenomen in de selectie.