SKB WINT BURENDUEL MET 0-6

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Geoffrey Auret

Geel-blauw oefende vandaag op het G-terrein tegen de buren van KSK. Halfweg de partij stond het 0-4 na doelpunten van Filipovic, Servais, Kyeremateng en Coopman. Na de rust vond Fall nog twee keer de weg naar doel. Zo eindigde de wedstrijd op 0-6.

SKB trok tegen de buren meteen naar voor. Na amper 12 minuten voetballen vond Filipovic met een rake kopbal reeds een eerste keer de weg naar doel. Nadien gingen onze Leeuwen meteen op zoek naar een tweede doelpunt, maar dat liet even op zich wachten. Op het halfuur lukte het dan toch via Servais: 0-2. Amper drie minuten later zette Kyeremateng de 0-3 op het bord na prima voorbereidend werk van Jans. In de slotfase van de eerste helft kon ook Coopman nog scoren met het hoofd. Ruststand: 0-4.

Na rust verschenen elf nieuwe spelers tussen de lijnen. In het tweede bedrijf duurde het iets langer alvorens de talrijk opgekomen fans nogmaals konden juichen. Na kansen van Geusens en Ertürk kon Fall de 0-5 na hoekschop binnenduwen. Niet veel later legde diezelfde Fall de 0-6-eindstand vast.