Go back

SK BEVEREN – RWDM (19/11): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Brent Jolie

Zaterdag (19/11) staat er opnieuw een onvervalste topper op het programma, want dan neemt SKB het in het eigen Freethielstadion op tegen medeleider RWDM. De wedstrijd gaat van start om 20.00 uur.

Programma: Happy hour & meer!

We verwelkomen iedereen vanaf 18.30 uur in het stadion. Vanaf dat moment brengen Deejays Koma van Looz it Events je in de fanzone meteen in de juiste sfeer.

Maar er is meer! Tussen 18.30 en 19.30 uur organiseert de club een ‘1+1 actie’ op alle dranken in de fanzone, café C, café E en het themacafé. Op tijd naar de Freethiel afzakken, is dus de boodschap! Tijdens de duur van de actie krijg je hetzelfde drankje gratis. (Deze actie is niet geldig in de businesslounge.)

Voorafgaand aan de wedstrijd kan er zoals steeds genoten worden van onze twee eetformules. Het President’s Diner opent de deuren om 17.30 uurBrasserie Themacafé gaat van start om 18.00 uur. Meer info over de menu’s kan je HIER vinden. Schrijf snel in, de plaatsen zijn beperkt!

Na de wedstrijd verwelkomen we net als tegen Antwerp DJ MAORI in onze businessruimte. In café E draait stadion-DJ Cloudgrinder naar goede gewoonte stevige platen!

Als special guest verwelkomen we zaterdag oud-speler Martin van Ophuizen.

Cashless

Sinds enige tijd verloopt alles op de Freethiel cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden. Geen zin om aan te schuiven? Koop dan je ticket online via skb.roboticket.com

Zaterdag zullen de loketten voor thuissupporters geopend zijn, maar we raden aan om tickets zoveel mogelijk online aan te schaffen!

Betalen doe je met je consumptiekaart of abonnement, opladen gebeurt via de app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Opladen via de website is opnieuw mogelijk. Ook aan de loketten kan er enkel met de bankkaart betaald worden.

Heb je nog geld staan op je oude abonnement of op een andere consumptiekaart en wil je dit graag laten overzetten naar je nieuwe abo? Geen probleem. Stuur een mailtje naar ticketing@skbeveren.be met vermelding van de kaartnummers (016…) en wij brengen alles in orde!

Tribunes

Supporters voor vakken B en C maken gebruik van de ingang via de Lindenlaan. Fans met tickets of een seizoenkaart voor vakken EFG en H betreden het stadion via de Meerminnendam.

In de loop van dit seizoen finaliseren we het fandorp. Wanneer het fandorp volledig klaar is, zullen we voor de wedstrijd een verbinding voorzien tussen het fandorp en de hoofdtribune.

Mobiliteit

Nu onze Leeuwen bovenaan meedraaien in de Challenger Pro League ontvangen we steeds meer fans in ons stadion! Dat vinden we natuurlijk geweldig. Net als bij de fandag moedigen we onze supporters op om zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar het stadion af te zakken. Komt u toch met de wagen, dan kan u deze achterlaten op de parkings van het Sportpark Beveren (oud-zwembad), Atletiekclub Volharding Beveren (Klapperstraat), Voetbalclub Bosdam (Lindenlaan) of ter hoogte van de gemeentelijke begraafplaats (Zillebeek).

Tot zaterdag!