Go back

SK BEVEREN – SL16 FC (10/9): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Zaterdag neemt SKB het in het eigen Freethielstadion om 20.00 uur op tegen SL16 FC. Na de overwinning tegen Lommel krijgt het team van coach De Decker meteen de kans om een nieuwe overwinning binnen te halen. Zoals steeds rekenen we op de steun van onze trouwe aanhang! 

Programma

Voorafgaand aan de wedstrijd kan er zoals steeds genoten worden van onze twee eetformules. Het President’s Diner opent de deuren om 17.30 uur, Brasserie Themacafé gaat van start om 18.00 uur. Meer info over de menu’s kan je HIER vinden. Komt het water je al in de mond? Aarzel dan niet om meteen in te schrijven!

We openen de deuren van het stadion vanaf 18.30 uur, ook de loketten zullen dan geopend worden. Sinds enige tijd verloopt op de Freethiel alles cashless. Ook aan de loketten kan dus niet met cash geld betaald worden. Geen zin om aan te schuiven? Koop dan je ticket online via skb.roboticket.com

Het is bovendien nog steeds mogelijk om een abonnement aan te schaffen. Onze abo-campagne loopt nog tot vrijdag 30 september. Tot die datum kan je ook nog steeds gebruik maken van de abo-actie. Alle info vind je op DEZE pagina.

Na de wedstrijd kan er nog nagekaart worden in café E én in onze businesslounge. Op beide locaties zullen Deejays Koma van Looz It Events bovendien het beste van zichzelf geven. Net als vorig seizoen is iedereen na affluiten overigens welkom in onze businneslounge.

Als special guest verwelkomen we zaterdag oud-speler Yves Essende.

Tribunes

Je bereikt je tribune nog steeds zoals vroeger. Supporters voor vakken B en C maken gebruik van de ingang via de Lindenlaan. Fans met tickets of een seizoenkaart voor vakken EFG en H betreden het stadion via de Meerminnendam.

In de loop van dit seizoen finaliseren we het fandorp. Wanneer het fandorp volledig klaar is, zullen we voor de wedstrijd een verbinding voorzien tussen het fandorp en de hoofdtribune.

Cashless

Op de Freethiel verloopt alles al een tijdje ‘cashless’. Dit wil zeggen dat we geen cash geld meer aanvaarden. Betalen doe je met je consumptiekaart of abonnement, opladen gebeurt via de app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. (Opladen via de website lukt voorlopig niet door problemen bij Roboticket.) Ook aan de loketten kan er enkel met de bankkaart betaald worden.

Heb je nog geld staan op je oude abonnement of op een andere consumptiekaart en wil je dit graag laten overzetten naar je nieuwe abo? Geen probleem. Stuur een mailtje naar ticketing@skbeveren.be met vermelding van de kaartnummers (016…) en wij brengen alles voor jou in orde!

Tot zaterdag!