Go back

RSCA Futures – SK BEVEREN (27/08): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Morgen nemen onze Leeuwen het in het Koning Boudewijnstadion op tegen RSCA Futures. Laurent Willems is de scheidsrechter van dienst, hij fluit de wedstrijd om 16.00 uur op gang. Hij zal worden bijgestaan door de heren Nicolas Maszowez en Kristof Borms, de vierde official is Arne De Beuckelaer.

Voorbeschouwing

RSCA Futures is goed aan de competitie begonnen. Op de openingsspeeldag hield het thuis Deinze in bedwang en vorige week won het op Lommel met 0-2. Stassin en Angulo waren de doelpuntenmakers van dienst. Deze prima start bewijst dat de ‘beloftenploegen’ dit seizoen absoluut niet onderschat mogen worden.

Onze Leeuwen verloren op speeldag 1 met 1-0 van Beerschot. Een week later leek SKB op weg naar de zege, maar in het slot scoorde Virton uit het niets alsnog de gelijkmaker. Geel-blauw telt na twee speeldagen voorlopig dus slechts één punt, morgen in de hoofdstad drie punten pakken zou heel veel deugd doen.

Selectienieuws

Mertens zit na zijn schorsing opnieuw in de selectie. Coopman trainde deze week mee met de groep, zijn herstel verloopt voorspoedig. Mulder moet verstek geven, hij ondervindt te veel last van een voetblessure. De blessure aan het onderbeen van doelman Brondeel werd deze week verder onderzocht, de goalie zal helaas enkele weken onbeschikbaar zijn. Voor de wedstrijd van morgen selecteerde de coach onderstaande 21 spelers.