Go back

BEERSCHOT – SK BEVEREN (13/08): VOORBESCHOUWING + SELECTIE

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Morgen (13/08) spelen onze Leeuwen tegen Beerschot eindelijk hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen ’22-’23! Om 16.00 uur fluit scheidsrechter Arthur Denil de partij op gang. In een zo goed als leeg Olympisch Stadion zal hij worden bijgestaan door de heren Matthias Massa en Quentin Blaise. De vierde official is Theophile Diskeuve.

Voorbeschouwing

De laatste ontmoeting tussen beide teams in de competitie dateert van maart 2021. Op de Freethiel trokken de Kielse Ratten toen aan het langste eind. Beerschot won de partij met 1-2 na doelpunten van Holzhauser en Dom, Heymans scoorde aan Beverse zijde.

Starten onze Leeuwen het seizoen meteen met een driepunter? Het belooft alvast een interessante partij te worden, want na een lange voorbereiding zijn beide teams erop gebrand om goed uit de startblokken te schieten.

Selectienieuws

Coach Wim De Decker selecteerde voor de partij van morgen onderstaande 21 spelers. Onze T1 kan rekenen op een zo goed als fitte kern. Coopman revalideert verder, Mulder liep woensdag op training een enkelblessure op en moet hierdoor verstek geven. Everton Luiz is speelgerechtigd, maar krijgt nog wat extra aanpassingstijd.