Go back

GEEL-BLAUW SPEELT IN EXTRA OEFENDUEL GELIJK TEGEN KORTRIJK

Tekst: Martijn De Jonge & Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Onze Leeuwen hebben vandaag achter gesloten deuren geoefend tegen KV Kortrijk. De partij vond plaats op het veld van de Kerels en ging van start om 11.30 uur. Heel wat spelers die gisteren niet of weinig aan spelen toekwamen, kregen zo de kans om speelminuten te maken.

Ondanks vele kansen eindigde de wedstrijd in een 0-0 gelijkspel. De grootste kans in de eerste helft kwam op naam van ReynersBarry was er na rust het dichtste bij, maar het doelpunt viel niet. Beau Reus keepte, net als Brondeel gisteren, een prima partij.

Opstelling SK Beveren:
Reus, Tshimanga, Kablan (60’ Belhadj), Luiz (60’ De Geyndt), Buus, Ismaheel (75’ Boufath), Reyners, Wolff (60’ Anicet), Fall, Barry, Pejcic