Go back

SK BEVEREN – RE VIRTON (20/8): FAQ

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Zaterdag (20/8) is het zover! Dan spelen onze Leeuwen na 12 jaar opnieuw een eerste officiële thuiswedstrijd als SK Beveren op de Freethiel! Om 16.00 uur bekampt SKB Virton, niemand minder dan Freddy Buyl geeft de aftrap!

Wanneer openen de deuren van het stadion?

De loketten zullen zaterdag geopend zijn vanaf 14.30 uur. Op dat moment openen we eveneens de deuren van het stadion, zodat u niets van de opwarming hoeft te missen. In de fanzone plaatsen onze schminksters voor al wie dat wenst geel-blauwe strepen op het aangezicht.

Nog geen ticket aangeschaft? Surf dan snel naar skb.roboticket.com

De loketten zijn geopend op de dag van de wedstrijd.
Opgelet! We werken op de Freethiel volledig cashless, dus er kan niet met cash betaald worden, ook niet aan de loketten.

Kan ik dineren voor de wedstrijd?

Ja! Net als de voorbije jaren kan er voorafgaand aan de partij heerlijk gedineerd worden op de Freethiel. Kies voor een smaakvol viergangenmenu in onze President’s Diner of ga voor lekkere klassiekers in Brasserie Themacafé.

Bekijk de menu’s via DEZE link en schrijf meteen in! Beide diners gaan van start om 13.00 uur.

Hoe bereik ik mijn plaats?

Je bereikt je tribune nog steeds zoals vroeger. Supporters voor vakken B en C maken gebruik van de ingang via de Lindenlaan. Fans met tickets of een seizoenkaart voor vakken E, F, G en H betreden het stadion via de Meerminnendam.

In de loop van dit seizoen finaliseren we het fandorp. Wanneer het fandorp volledig klaar is, zullen we voor de wedstrijd een verbinding voorzien tussen het fandorp en de hoofdtribune.

Na de wedstrijd is het al enkele jaren mogelijk voor supporters van vakken E, F, G en H om de hoofdtribune te bereiken. Dit verandert niet. Iedereen is na affluiten welkom in onze business lounge om na te kaarten over de wedstrijd en/of een feestje te bouwen.

Hoe kan ik een drankje of een snack kopen?

Op de Freethiel verloopt alles al een tijdje ‘cashless’. Dit wil zeggen dat we geen cash geld meer aanvaarden. Betalen doe je met je consumptiekaart of abonnement, opladen gebeurt via de app of met je bankkaart aan een oplaadpunt. Opladen via de website lukt voorlopig niet door problemen bij Roboticket. Ook aan de loketten kan er enkel met de bankkaart betaald worden.

Heb je nog geld staan op je oude abonnement of op een andere consumptiekaart en wil je dit graag laten overzetten naar je nieuwe abo? Geen probleem. Stuur een mailtje naar ticketing@skbeveren.be met vermelding van de kaartnummers (016…) en wij brengen alles voor jou in orde!

Kan ik nakaarten over de wedstrijd of bij winst een feestje vieren in het stadion?

Dat kan! Na het laatste fluitsignaal voorzien we zoals afgelopen seizoen DJ’s in café E en in onze business lounge. In café E voorziet stadion-DJ Cloudgrinder jullie van de nodige beats en in de hoofdtribune zijn de DJ’s van Looz It Events als vanouds van de partij.

Tot zaterdag op de Freethiel!