Go back

WELKOM OP DE FREETHIEL, BEAU REUS!

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Naa de komst van Jorn Brondeel vorige week stelt SK Beveren vandaag opnieuw een doelman voor. Beau Reus (20) stapt over van AZ Alkmaar en tekent een overeenkomst bij geel-blauw voor de komende twee seizoenen.

De boomlange doelman (1,98 m) deed de afgelopen jaren vooral ervaring op in de Nederlandse Keuken Kampioen Divisie, een reeks vergelijkbaar met de Challenger Pro League in België. Hij kwam in deze competitie zo’n 31 keer in actie en was daarin goed voor zes clean sheats.

CEO Antoine Gobin: “Vertrekken bij een historische club als AZ Alkmaar is soms een moeilijke keuze, maar we zijn er trots op dat Beau gelooft in wat we hier aan het opbouwen zijn. We hopen hem hier heel snel bij ons te zien groeien.”

Welkom op de Freethiel, Beau!

BEAU REUS JOINS BEVEREN!

Following the arrival of Jorn Brondeel last week, SK Beveren is proud to introduce a new goalkeeper. Beau Reus (20) joins SK Beveren and signs a contract for the next two seasons.

In recent years the tall goalie (1.98 m) mainly gained experience in the Dutch Keuken Kampioen Divisie, a league similar to the Challenger Pro League in Belgium. In this competition Beau played 31 games in which he managed a total of six clean sheets.

CEO Antoine Gobin: “Leaving a historical club like AZ Alkmaar can be a tough choice, but we’re proud that Beau believes in what we are building here. We hope to see him grow very quickly with us here.”

Welcome to the Freethiel, Beau!