Go back

WELKOM OP DE FREETHIEL, TYLER WOLFF!

Tekst: Martijn De Jonge - Foto: Lorenzo Vicencio

Tyler Wolff (19) komt de Beverse rangen versterken. De Amerikaanse rechtsbuiten wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Atlanta United, zij komen uit in de Major League Soccer (MLS).

Wolff is geboren in Snellville, Georgia. Hij is een rasecht Atlanta United-product, hij doorliep daar zijn jeugdopleiding. Afgelopen seizoen verscheen hij in zeventien wedstrijden voor de momenteel elfde geklasseerde in de MLS. Hij werd eerder ook al eens uitgeleend aan ATL UTD 2, waar hij als eerste Atlanta-jeugdproduct ooit een hattrick wist te maken. Onlangs maakte hij nog furore door de V.S. U20 mee naar de overwinning te helpen in de Concacaf U20. Hij scoorde de winning goal in de finale tegen de Dominicaanse Republiek.

CEO Antoine Gobin: “De MLS is een van de grootste producenten van voetbaltalent ter wereld. De jeugdacademie van Atlanta United is één van de beste uit de Verenigde Staten. Tyler komt naar ons na een overwinning op het Concacaf U20-tornooi. Hij is een polyvalent offensief talent en we kijken ernaar uit om hem te zien schitteren op de Freethiel. Veel dank aan Carlos Bocanegra en Atlanta United om ons te vertrouwen om Tyler verder te laten rijpen in Beveren.”

Welkom op de Freethiel, Tyler!

TYLER WOLFF JOINS BEVEREN!

Tyler Wolff (19) has joined the yellow-blue ranks. The American right winger will be hired from Atlanta United until the end of the season, they compete in the Major League Soccer (MLS).

 Wolff was born in Snellville, Georgia. He is a true Atlanta United product, having spent his whole youth there. Last season he appeared in seventeen games for the currently eleventh-ranked side in the MLS. Before, he was also loaned out to ATL UTD 2, where he became the first Atlanta youth product ever to score a hat-trick. Most recently, he helped the U.S. U20 team to victory in the Concacaf U20. He scored the winning goal in the final against the Dominican Republic.

CEO Antoine Gobin: “MLS has become one of the best producers of football talent in the world, and Atlanta United is one of the best US academies. Tyler comes to us right after winning the Concacaf u20 championship. He’s a polyvalent offensive talent, and we’re excited to see his talent shine at the Freethiel. Thank you to Carlos Bocanegra and Atlanta United for trusting us in having Tyler take the next step in his career with us in Beveren.

Welcome to the Freethiel, Tyler!