Go back

STOCKVERKOOP OP 22, 23 EN 24 JULI

Tekst & Afbeelding: Maarten Van Mieghem

Komende weekend organiseert de club naar goede gewoonte haar jaarlijkse stockverkoop. Deze vindt plaats op vrijdag 22/7, zaterdag 23/7 en zondag 24/7. In tegenstelling tot vorig jaar ontvangen we jullie dit keer niet in het themacafé, maar wel in zaal A (businesslounge) van het hoofdgebouw.

Na de succesvolle vorige stockverkoop zetten we ook dit jaar de traditie verder en zullen opnieuw heel wat unieke stuks, met of zonder logo, aan zeer scherpe prijzen worden aangeboden. Van sportkledij (wedstrijdshirts, trainingsmateriaal, ballen, …) tot talrijke gadgets (mutsen, brooddozen, sjaals, sleutelhangers, vaandels, lanyards, meetlatten, pennen, mutsen, …), er is voor ieder wat wils. Daarnaast kunnen ook de ‘We are Beveren’ sjaals en fleecedekens dit weekend aangeschaft worden!

Bent u uit de buurt? Maak het uzelf makkelijk en spring op de fiets. Indien u met de wagen komt, kan u uiteraard gebruik maken van de hoofdparking (Stadionplein). Eens binnen in het hoofdgebouw bereikt u zaal A makkelijk via de centrale trap in de inkomhal.

Betalen kan eenvoudig met Bancontact. Vergeet dus zeker je bankkaart niet mee te nemen op onze stockverkoop.

Kom langs en misschien scoor jij wel spotgoedkoop een uniek stuk om je collectie te vervolledigen!

 

Alle info over onze STOCKVERKOOP nog eens op een rijtje:

Wanneer?
– vrijdag 22 juli: van 15.00 uur tot 19.00 uur
– zaterdag 23 juli: van 14.00 uur tot 18.00 uur
– zondag 24 juli: 10.00 uur tot 14.00 uur

Waar?
Zaal A, hoofdtribune

Parkeren?
Parking 1, Stadionplein, bereikbaar via de Lindenlaan

Hoe betalen?
Betalen kan enkel met Bancontact!