Go back

TOON JE SKB SKILLS EN WIN EEN ABONNEMENT!

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Lorenzo Vicencio

Ben je tussen 6 en 18 jaar en vrij op dinsdag 26 juli? Schrijf je dan via onderstaand invulformulier in en maak kans om geselecteerd te worden voor de opnames van SKB Skills. De winnaars krijgen een jaarabonnement bij SKB!

Gedurende vier weken nemen telkens vier kinderen uit verschillende Leeftijdscategorieën het tegen elkaar op in een voetbalchallenge. De kinderen krijgen, per leeftijd, een specifieke vaardigheidsproef voorgeschoteld. Elke week is er één weekwinnaar die een jaarabonnement wint bij SK Beveren voor het seizoen 2022-2023.

Wat moet je doen om deel te nemen?

Ben je sterk in jongleren, ben je een dribbelkont of kan je afwerken op doel als geen ander? Vul dan nu onderstaand invulformulier in! Inzendingen kunnen verstuurd worden tot donderdag 21 juli. De zestien geselecteerde deelnemers worden persoonlijk op de hoogte gebracht!