Go back

WELKOM OP DE FREETHIEL, JORN BRONDEEL!

Tekst: Martijn De Jonge - Foto: Lorenzo Vicencio

SK Beveren stelt met plezier Jorn Brondeel (28) voor als nieuwe doelman. Brondeel tekent op de Freethiel een contract van twee seizoenen.

Jorn Brondeel doorliep z’n jeugdopleiding grotendeels bij SV Zulte Waregem. In juli 2013 verruilde hij de Gaverbeek voor het Bosuilstadion van R. Antwerp FC. Hij speelde 14 wedstrijden voor The Great Old in de tweede klasse, hij kon daarin vijf clean sheets voorleggen. Via Lierse en NAC Breda kwam hij bij FC Twente terecht. Bij NAC Breda toonde hij zich vaste waarde en speelde hij 41 wedstrijden. Na het avontuur bij de Tukkers koos hij voor Willem II in de Eredivisie. Nu kiest de Wetterenaar voor een avontuur op de Freethiel.

CEO Antoine Gobin: “De doelmanspositie is een sleutelpositie, waarbij je niet over één nacht ijs gaat. We hebben lang gewacht, tot we de juiste man hadden gevonden. Jorn is iemand die perfect aan het vooropgestelde profiel beantwoordt: ervaring in België, met een niveau om zowel onze divisie als hoger aan te kunnen. We hopen dat zijn komst de nodige stabiliteit brengt om een sterke achterlijn te bouwen.”

Welkom op de Freethiel, Jorn!

JORN BRONDEEL JOINS BEVEREN!

SK Beveren is happy to introduce Jorn Brondeel (28) as a new goalkeeper. Brondeel will sign a contract for two seasons at the Freethiel.

Jorn Brondeel did most of his academy period at SV Zulte Waregem. In July 2013 he exchanged the Gaverbeek for the Bosuilstadion of R. Antwerp FC. He played 14 matches for The Great Old in second division, with five clean sheets. Via Lierse and NAC Breda he ended up at FC Twente. At NAC Breda he proved to be a fixed value and played 41 matches. After the adventure at the Tukkers, he chose Willem II in the Eredivisie. Now, the Belgian player has opted for an adventure on the Freethiel.

CEO Antoine Gobin: “The role of a starting GK is key, and we wanted to wait until we had found the right one. Jorn fits exactly that profile: experienced in Belgium, and with the level to play in both our division and higher. We hope his arrival will bring the stability necessary to build a strong back line.”

Welcome to the Freethiel, Jorn!