Go back

CHRIS KABLAN GAAT AAN DE SLAG IN DE V.S.

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Lorenzo Vicencio

Chris Kablan verlaat geel-blauw en gaat aan de slag bij het Amerikaanse Real Salt Lake. Salt Lake huurt de Zwitserse verdediger tot eind juli.

Chris Kablan belandde afgelopen zomer in Beveren. De Zwitser met Ivoriaanse roots kwam over van FC Thun. Hij speelde dit seizoen zo’n zeventien wedstrijden voor geel-blauw waarin hij één keer wist te scoren en ook één assist gaf. Kablan gaat nu aan de slag bij Real Salt Lake dat uitkomt in de Western Conference van de MLS. In de V.S. wordt er in twee poules gespeeld, een Eastern en Western Conference. Na het beëindigen van deze competities volgen play-offs om de kampioen te bepalen.

Succes in Amerika, Chris!

CHRIS KABLAN JOINS REAL SALT LAKE

Chris Kablan is leaving Beveren to join American side Real Salt Lake. Kablan joins Salt Lake on loan deal until the end of July

Chris Kablan arrived in Beveren last summer. The Swiss with Ivorian roots came over from FC Thun. Now he joins Real Salt Lake in the MLS. In the U.S., two leagues are played, an Eastern and Western Conference. After the games in these leagues, play-offs follow to determine the champion.

Good luck in America, Chris!