Go back

GELUKKIGE VERJAARDAG, LOUIS!

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga

Louis Verstraete is jarig! De centrale middenvelder mag vandaag 23 kaarsjes uitblazen.

Verstraete is ondanks zijn jonge leeftijd ondertussen al toe aan zijn derde periode op de Freethiel. In januari 2017 belandde hij een eerste keer bij onze club. AA Gent leende zijn youngster anderhalf seizoen uit aan geel-blauw. Daarin scoorde hij drie doelpunten en liet hij ook vier keer scoren. Louis veroverde meteen de harten van de fans door zijn werklust en vechtersmentaliteit.

Na deze periode keerde de middenvelder terug naar AA Gent. Na omzwervingen bij Antwerp en Oostende werd Louis in februari 2021 opnieuw naar de Freethiel gehaald voor een huurperiode van een half seizoen. In zeven wedstrijden liet hij drie keer de netten trillen.

Verstraete keerde na deze tweede huurperiode terug naar the great old, maar geel-blauw slaagde er eind augustus alsnog in om de middenvelder al voor de derde keer binnen te halen. Dit maal definitief. Het afgelopen seizoen was Verstraete actief in twintig wedstrijden, hij scoorde drie keer en gaf ook één assist.

Maak er een fijne dag van, Louis!