Go back

LUCAS RIBEIRO COSTA TWEE JAAR LANGER OP DE FREETHIEL

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Thomas Van Eynde

Waasland-Beveren heeft de optie gelicht op flankaanvaller Lucas Ribeiro Costa. Bij de overgang van Ribeiro afgelopen winter bedong geel-blauw een aankoopoptie. Deze werd gelicht waardoor de Braziliaan ook de komende twee seizoenen op de Freethiel te zien zal zijn.

Sinds zijn overgang speelde Ribeiro in zo’n acht wedstrijden. Hij bewees meteen zijn waarde met twee doelpunten en twee assists.

Sportief directeur Jordi Condom: “Lucas is een jonge speler met heel veel talent. We zijn blij dat we kunnen investeren in jonge spelers met dergelijke kwaliteiten. Lucas is iemand die de ploeg zal helpen om de doelstellingen te bereiken, daar zijn we met z’n allen van overtuigd.”

 

LUCAS RIBEIRO COSTA TWO MORE YEARS AT THE FREETHIEL

Waasland-Beveren have exercised the option on Lucas Ribeiro Costa. The Brazilian will remain at the Freethiel for the next two seasons.

Ribeiro has played in eight games since his transfer. He has shown his skills with two goals and two assists.

Sporting director Jordi Condom: “Lucas is a young player with a lot of talent. We are happy that we can invest in young players with such qualities. Lucas is someone who will help the team achieve its goals, we are all convinced of that.”