Go back

WAASLAND-BEVEREN – RE MOESKROEN (17/04): PRAKTISCHE INFO

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Belga Image

Zondag 17 april staat de laatste wedstrijd van dit seizoen op het programma. Geel-blauw neemt het in het eigen Freethielstadion om 20.00 uur op tegen RE Moeskroen.

PROGRAMMA

Voorafgaand aan deze partij kan je nog een laatste keer heerlijk komen dineren op de Freethiel. Het President’s Diner start om 17.30 uur en vanaf 18.00 uur kan je terecht in Brasserie Themacafé. Via deze pagina kom je de menu’s te weten en kan je ook meteen inschrijven.

We heten alle overige fans vanaf 18.30 uur welkom, want dan openen de stadiondeuren.

Opgelet!
Net als bij de wedstrijd tegen Virton zal ook zondag vak A gesloten zijn. Supporters met een ticket of abonnement voor dit vak kunnen de wedstrijd volgen in vak C. U kan dus gewoon met uw ticket of abonnement inscannen aan ingang C.

Nog geen ticket voor zondag? Bestel je ticket eenvoudig via TICKETHOUR!