Go back

WAASLAND-BEVEREN – MOESKROEN (17/04): SELECTIENIEUWS

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Belga Image & Lorenzo Vicencio

Zondag (17/04) neemt geel-blauw het in zijn laatste wedstrijd van dit seizoen op tegen RE Moeskroen. Om 20.00 uur fluit Wim Smet de partij op gang. Hij zal in deze wedstrijd worden bijgestaan door Quentin Blaise en Gianni Seeldrayers. De vierde official is de heer Michiel De Cuyper.

Voorbeschouwing

De laatste speeldag zal beslissen over de plaatsen drie tot en met zeven in het klassement. Geel-blauw kan, mits een beter resultaat dan Deinze, alsnog op een derde plaats eindigen. Deinze neemt het op tegen Lommel. Ook Moeskroen kan afhankelijk van de uitslag van deze partij nog een plaatsje opschuiven in de stand.

Op de 3e speeldag pakte geel-blauw uit met een knappe prestatie op Le Canonnier. Het won met 0-4 op het veld van Les Hurlus. Hoggas wist twee keer te scoren, Maderner en Kablan elk één keer. De volgende twee confrontaties verliepen minder vlot. Op speeldag 12 kwam Moeskroen met 0-2 winnen op de Freethiel en op de 19e speeldag won Excel opnieuw met 3-0.

Onze Leeuwen hopen zondag het seizoen op een positieve noot te eindigen.

Selectienieuws

Jordi Condom heeft nog steeds af te rekenen met heel wat afwezigen. Net als vorige week zijn Jackers, Schoonbaert, Da Costa, Davis, Verstraete en Edmundsson er om uiteenlopende redenen ook morgen niet bij. Ocansey liep in de wedstrijd tegen RWD Molenbeek een blessure op aan de hamstrings en mist eveneens de laatste wedstrijd van dit seizoen. Condom kan tegen Moeskroen wel opnieuw beroep doen op Wuytens. Ook Tshimanga zit in de selectie. De beroepsprocedure rond de rode kaart die hij opliep tegen Lierse, is afgelopen. In beroep werd de eerdere uitspraak, een schorsing van twee speeldagen, teruggedraaid.

Voor de wedstrijd van morgen selecteerde Jordi Condom onderstaande 18 spelers.