Go back

WAASLAND-BEVEREN LICHT OPTIES IN CONTRACTEN TOM REYNERS & BRENDAN SCHOONBAERT

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Lorenzo Vicencio

Waasland-Beveren heeft de optie in het contract van Tom Reyners (22) gelicht. Hierdoor blijft de vinnige aanvallende middenvelder nog een jaartje extra op de Freethiel. De club lichtte daarnaast ook dezelfde optie bij verdediger Brendan Schoonbaert (21) waardoor hij eveneens een jaartje langer in een geel-blauw shirt te zien zal zijn.

Tom Reyners brak dit seizoen helemaal door. Hij kwam in zo’n 22 wedstrijden in actie. Hoewel hij er vaak dicht bij was, trof hij pas voor het eerst raak in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen tegen RWD Molenbeek. Daarnaast was hij ook goed voor één assist. Brendan Schoonbaert speelde bij geel-blauw ondertussen zo’n 41 wedstrijden en trof als verdediger al twee maal raak.

Sportief Directeur Jordi Condom: “Voor beide spelers was er een optie in het contract om ze een jaar langer bij ons te houden. Die optie hebben we gelicht, want we geloven in hun toekomst!”