Go back

‘OFF-LION’ 4 NU OOK ONLINE BESCHIKBAAR

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Het vierde en laatste magazine van dit seizoen werd afgelopen zondag bij de wedstrijd tegen Moeskroen in het stadion verdeeld. Vanaf vandaag kan je ‘OFF-LION’ ook te pakken krijgen bij heel wat van onze partners in Beveren en omstreken.

Lees je het magazine liever online? Dat kan! Je vindt het HIER.

Editie 4

In het laatste magazine van dit seizoen vind je naast de gebruikelijke round-up van zowel de A-kern als onze Jonge Leeuwen ook een interview met beloftencoach Stijn De Rudder. We spraken eveneens met Christ’l Van Cauteren (Jeugd Waasland-Beveren) en Karel Engels (voorzitter Land van Beveren). Tot slot zetten we Transport Roosens als ‘sponsor in de kijker’ in de spotlights.

Veel leesplezier!