Go back

WAASLAND-BEVEREN & TVJO NICKY KEIRSMAEKERS IN ONDERLING OVERLEG UIT ELKAAR

Waasland-Beveren en Nicky Keirsmaekers hebben in onderling overleg besloten om uit elkaar te gaan. Nicky startte in mei 2019 aan zijn opdracht als TVJO, Technisch Verantwoordelijke Jeugdopleiding. Hij bepaalde de afgelopen drie jaar de sportieve lijnen binnen de jeugdwerking van geel-blauw.

CEO Antoine Gobin: “Onze samenwerking met Nicky gedurende de afgelopen jaren is belangrijk geweest voor Beveren. Wij zijn blij met het werk dat hij in een moeilijke periode verrichtte. Wij wensen hem het allerbeste voor het volgende hoofdstuk van zijn carrière en zijn er zeker van dat hij daarin zal slagen.”

Nicky Keirsmaekers: “Ik wens de club en al haar medewerkers te bedanken voor de vele mooie  momenten. Ik hoop van harte dat al deze mensen en in het bijzonder de jeugdopleiding, een mooie toekomst tegemoet gaan!”