Go back

WAASLAND-BEVEREN BEHAALT ZOALS VERWACHT LICENTIE VOOR HET SEIZOEN 2022-2023

Tekst: Maarten Van Mieghem | Foto: Lorenzo Vicencio

Waasland-Beveren ontving zopas positief nieuws van de licentiecommissie.

De licentiecommissie liet weten onze club opnieuw de licentie Profvoetbal toe te kennen voor het seizoen 2022-2023. De club had het volste vertrouwen in haar dossier en vrees voor een weigering was er traditiegetrouw niet. W-B slaagde met glans voor alle aspecten van het dossier.

CEO Antoine Gobin: “De club is blij met het besluit van de licentiecommissie om ons voor volgend jaar opnieuw de licentie Profvoetbal te verlenen. We zijn trots op onze structuur en professionaliteit. We zullen er naar blijven streven om onze organisatie op alle mogelijke manieren te verbeteren – zowel op als naast het veld.