Go back

WAASLAND-BEVEREN BELOONT VIER JONGE LEEUWEN MET CONTRACT

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto's: Lorenzo Vicencio

Waasland-Beveren geeft vier beloften een contract voor volgend seizoen. Het gaat om centrale verdediger Vic Van Osselaer (18), linksachter Dylan Van Camp (20), middenvelder Lorenzo De Geyndt (19) en aanvaller Nathan Okumu (19).

De vier speelden dit seizoen onder de vleugels van beloftencoach Stijn De Rudder en voetbalden zich bij de Jonge Leeuwen met hun prima prestaties in de kijker. Van Camp en De Geyndt mochten tijdens de winterstage in Alhaurín al eens proeven van het echte werk. Van Osselaer en Okumu trainden de laatste weken mee met de A-kern en wisten de technische staf eveneens te overtuigen.

Sportief directeur Jordi Condom: “Het is belangrijk om ook jonge talenten een kans te geven en in de kern op te nemen. Ze hebben de voorbije maanden al laten zien tot wat ze in staat zijn. We willen hen daarom graag deel laten uitmaken van het project. We vinden het immers belangrijk om ook lokale spelers kansen te geven.”

De vier youngsters ondertekenden allen een contract voor één jaar. We wensen ze komend seizoen veel succes toe!