Go back

WAASLAND-BEVEREN BELOONT JEUGDPRODUCT TRARI MET CONTRACT

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Dat Mauro Trari talent heeft, is al langer geweten op de Freethiel. In de voorbereiding op het huidige seizoen mocht het Bevers jeugdproduct in enkele oefenwedstrijden reeds zijn kunnen tonen en op de tweede speeldag maakte Trari zijn debuut voor geel-blauw. Coach Schneider bracht hem tegen Deinze vijf minuten voor het einde van de wedstrijd in en liet hem zo voor het eerst proeven van het echte werk.

Een blessure remde Trari even af, maar nadien maakte de geboren en getogen Beverenaar opnieuw het mooie weer bij onze Jonge Leeuwen. Door deze sterke prestaties kreeg Trari de afgelopen maanden geregeld de kans om mee te trainen met de hoofdmacht. Sinds december sloot Mauro definitief aan bij de A-kern en mocht hij bijgevolg mee op winterstage naar Alhaurin. Ook in Spanje liet hij opnieuw zien wat hij in zijn mars heeft. Na de winterstop mocht hij tegen Virton invallen en gaf hij meteen zijn visitekaartje af. Met een geweldig afstandsschot knalde Trari de 0-4 tegen de touwen.

Waasland-Beveren wil talentvolle beloften graag de kans geven om door te groeien. Trari liet zijn potentieel zien en de club beloont haar jeugdproduct nu dus met een contract.

Veel succes, Mauro!