Go back

WELKOM OP DE FREETHIEL, ERIC OCANSEY!

Tekst: Maarten Van Mieghem - Foto: Lorenzo Vicencio

Met de aanwerving van Eric Ocansey (24) verwelkomt Waasland-Beveren op de laatste dag van de wintermercato nog een extra aanvaller. KV Kortrijk verhuurt de Ghanees de komende zes maanden aan onze club.

Ocansey belandde in 2015 in Eupen nadat hij rechtstreeks overkwam van de Aspire Academy. Door een samenwerking met deze Qatarese academie konden talenten Am Kehrweg hun eerste stappen zetten in het profvoetbal. De linkspoot kwam bij de Panda’s in vier seizoenen 119 keer in actie, scoorde zestien keer en gaf tien assists. In 2019 verliet Ocansey Duitstalig België en vertrok hij naar de andere kant van het land om voor KV Kortrijk te spelen. Bij de Kerels toonde hij ondertussen in 63 wedstrijden zijn kunnen en liet hij de netten vier keer trillen.

Welkom op de Freethiel, Eric!

 

ERIC OCANSEY JOINS BEVEREN!

Waasland-Beveren welcomes Eric Ocansey (24). He signs a six-month loan deal at the Freethiel.

Ocansey left the Aspire Academy for Belgian side Eupen in 2015. Through a partnership with this Qatari academy, talents were able to experience professional football in Belgium. In four seasons, the attacker played 119 games for the Pandas, scored sixteen goals and gave ten assists. Ocansey left Eupen and moved to the other side of the country to play for KV Kortrijk in 2019. For this club he played in 63 games and scored four times.

Welcome at the Freethiel, Eric!