Go back

JORDI CONDOM IS DE NIEUWE SPORTIEF DIRECTEUR

Tekst: Maarten Van Mieghem & Ivan Bravo - Foto: Lorenzo Vicencio

Jordi Condom (52) wordt met onmiddellijke ingang de nieuwe Sportief Directeur van de club. Hij zal het sportieve luik van de club opvolgen en hierover rechtstreeks rapporteren aan de verantwoordelijke bestuursleden. De heer Condom is geselecteerd na een zorgvuldig proces waarbij meerdere kandidaten voor deze positie werden geëvalueerd. Hij brengt een schat aan ervaring in het Belgische voetbal mee naar onze club. Hij bekleedde ondertussen gedurende meer dan twaalf jaar verschillende functies bij clubs in 1A en 1B en heeft een passie voor het bouwen van succesvolle projecten met zowel spelers als coaches.

Waasland-Beveren heet Jordi van harte welkom in de familie. Als sportief directeur zal hij de taak krijgen om Beveren te begeleiden naar een succesvolle voetbaltoekomst ten voordele van de club, de spelers, coaches, fans en de bredere lokale gemeenschap.

“Jordi heeft een bewezen staat van dienst in het Belgisch voetbal en heeft altijd op een shortlist van potentiële kandidaten gestaan. Zodra hij beschikbaar was, hebben we geprobeerd om snel te handelen om hem te overtuigen van de sterke punten van ons project. We zijn verheugd dat hij zich bij ons heeft aangesloten en wensen hem het allerbeste in onze gezamenlijke reis,” aldus CEO Antoine Gobin.

“Ik wil de club en het bestuur bedanken voor de kans om de Beverenfamilie te vervoegen,” zegt Condom.  Hij voegt eraan toe: “We zitten nu in een belangrijk deel van het seizoen met de winterstop en de transferperiode.  We moeten dus onmiddellijk aan de slag om Marc en de staf zo goed mogelijk te ondersteunen om klaar te zijn voor het tweede deel van de competitie.”

De ploeg heeft de trainingen al hervat en zal naar verwachting op 10 januari afreizen naar Spanje voor het kamp.

Welkom op de Freethiel, Jordi!